Publikačný výstup

Úroveň rozlíšenia senzorických vlastností potravinových zložiek frekventantami ŠSL [Resolving power of organoleptic characteristics of food components by professionals].

Informácie o publikácii

Zápis:
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - SABOLOVÁ, Gabriela - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Úroveň rozlíšenia senzorických vlastností potravinových zložiek frekventantami ŠSL [Resolving power of organoleptic characteristics of food components by professionals]. In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie:"Spoločné stravovanie", Nitra, október 2004. 2004. s.185-188.
Rok vydania:
2004
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Výživa a potraviny pre tretie tisícročie:"Spoločné stravovanie", Nitra, október 2004
s.185-188
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský