Year
Cat
Year
Category
Publication
2011
ADC
2011
ADC
ŽOLDOŠ, Peter - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - MESARČOVÁ, Lýdia - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - NAGYOVÁ, Alena - MAĽA, Pavel. The effect of glaze on the quality of frozen stored Alaska pollack (Theragra chalcogramma) fillets under stable and unstable conditions. In: Acta veterinaria Brno. 2011. ISSN 0001-7213, Vol. 80, č. 3 (2011), s. 299-304.
(2011: 0.431 - IF, 36 - H-index, 0.539 - IF 5y, 0.274 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
(2011: 0.431 - IF, 36 - H-index, 0.539 - IF 5y, 0.274 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2013
ADC
2013
ADC
MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - BAČA, Martin - JEVINOVÁ, Pavlína - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Effect of glaze and selected herbal extracts on lipid oxidation and sensory properties of frozen Atlantic herrings (Clupea harengus L.). In: Acta Alimentaria. 2013. ISSN 0139-3006, Vol. 42, č. 2(2013), s. 236 - 244.
(2013: 0.427 - IF, 27 - H-index, 0.421 - IF 5y, 0.210 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
(2013: 0.427 - IF, 27 - H-index, 0.421 - IF 5y, 0.210 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2012
ADC
2012
ADC
POPELKA, Peter - LUPTÁKOVÁ, Oľga - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - MESARČOVÁ, Lýdia - NAGYOVÁ, Alena. The effect of glaze and storage temperature on the quality of frozen mackerel fillets. In: Acta veterinaria Brno. 2012. ISSN 0001-7213, Vol. 81, č. 4 (2012), s. 397-402.
(2012: 0.393 - IF, 36 - H-index, 0.561 - IF 5y, 0.315 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
(2012: 0.393 - IF, 36 - H-index, 0.561 - IF 5y, 0.315 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2011
ADC
2011
ADC
MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - MESARČOVÁ, Lýdia - ŠIMKOVÁ, Jana - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAĽA, Pavel - ČERTÍK, Milan - BAČA, Martin - LÁSZLÓ, Zöldág - BULECA, Ján. Effect of feeding of selected medicinal plants on lipid oxidation of meat of broiler chickens. In: Magyar Allatorvosok Lapja. 2011. ISSN 0025-004X, Vol. 133, č. 7 (2011), s. 409-414.
(2011: 0.201 - IF, 10 - H-index, 0.167 - IF 5y, 0.163 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
(2011: 0.201 - IF, 10 - H-index, 0.167 - IF 5y, 0.163 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2024
V2
2024
V2
SEMJON, Boris - SPIŠÁKOVÁ, Klára - BARTKOVSKÝ, Martin - ŠUĽÁKOVÁ, Lucia - MESARČOVÁ, Lýdia - VÁRADY, Matúš - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Biogénne amíny vo víne a faktory ovplyvňujúce ich množstvo [Biogenic amines in wine and factors influencing their quantity]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 523-528.
2024
V2
2024
V2
MESARČOVÁ, Lýdia - SKURKOVÁ, Lenka - REITZNEROVÁ, Anna - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - MAKIŠ, Andrej - MARCINČÁK, Slavomír. Ochrana a welfare ošípaných počas prvej fázy pred zabíjaním na bitúnku [Protection and welfare of pigs during first phase of slaughter in the slaughterhouse]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 107-114.
2024
V2
2024
V2
REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír - PIŠKANINOVÁ, Sára. Prítomnosť rezistentných baktérií čeľade enterobacteriaceae formujúcich biofilm v mäse [Presence of resistant bacteria of the family enterobacteriaceae forming biofilm in meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 497-503.
2024
V2
2024
V2
MAKIŠ, Andrej - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - REITZNEROVÁ, Anna - MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv skrmovania fermentovaných krmív na kvalitatívne parametre a profil mastných kyselín prsnej svaloviny u brojlerovýchc kurčiat [Effect of feeding fermented feeds on the quality parameters and fatty acid profile of breast meat in broiler chickens]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 410-416.
2024
V2
2024
V2
REITZNEROVÁ, Anna - MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír. Využitie rastlinnej vlákniny v mäsových výrobkov [The use of dietary fibre in meat products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 504-508.
2023
V2
2023
V2
VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - OČENÁŠ, Peter - MESARČOVÁ, Lýdia. Changes in the microbiota during the wine fermentation process in relation to tyramine. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 59-64.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 95