Year
Cat
Year
Category
Publication
2020
ADC
2020
ADC
VÝROSTKOVÁ, Jana - PIPOVÁ, Monika - SEMJON, Boris - JEVINOVÁ, Pavlína - REGECOVÁ, Ivana - MAĽOVÁ, Jana. Antibacterial effects of hydrogen peroxide and caprylic acid on selected foodborne bacteria. In: Polish Journal of Veterinary Sciences. 2020. ISSN 1505-1773, Vol. 23, no. 3 (2020), p. 439-446.
(2020: 0.821 - IF, 27 - H-index, 1.005 - IF 5y, 0.302 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
(2020: 0.821 - IF, 27 - H-index, 1.005 - IF 5y, 0.302 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2025
V3
2025
V3
HISIRA, Vladimír - ZAHUMENSKÁ, Jana - KADAŠI, Marián - KLEIN, Róbert - MUDROŇ, Pavol - ZIGO, František. Claw diseases are the dominant cause of lameness in dairy cows and a risk factor for mastitis. In: Veterinární medicína. 2025. ISSN 0375-8427, Vol. 70, no. 2 (2025), p. 35-44.
(2024: 0.800 - IF, 0.800 - IF 5y, 0.239 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
(2024: 0.800 - IF, 0.800 - IF 5y, 0.239 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2025
V3
2025
V3
HISIRA, Vladimír - ZAHUMENSKÁ, Jana - KADAŠI, Marián - MEKKOVÁ, Simona - MUDROŇ, Pavol - ZIGO, František - VARGOVÁ, Mária. Comparison of somatic cell counting devices in cows' milk: evaluating accuracy and reliability of delaval cell counter, and Lactoscan SCC with fossomatic methods. In: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 2025. ISSN 1338-5178, Roč. 14, č. 5 (2025), art. no. 11477, p. [1-3]
(2024: 0.800 - IF, 0.800 - IF 5y, 0.243 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
(2024: 0.800 - IF, 0.800 - IF 5y, 0.243 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2024
V3
2024
V3
FARKAŠOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - ARVAIOVÁ, Juliana - HALÁS, Šimon - VARGOVÁ, Mária - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - ZAHUMENSKÁ, Jana - IBRAHIM, Rawia M. - REHAN, Ibrahim F.. Comparison of cultivation tests to detection mastitis in dairy cows. In: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 2024. ISSN 1338-5178, Vol. 13, no. 4 (2024), art. no. 10507, p. [1-4]
(2024: 0.800 - IF, 0.800 - IF 5y, 0.243 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
(2024: 0.800 - IF, 0.800 - IF 5y, 0.243 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2024
V3
2024
V3
FARKAŠOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - HALÁS, Šimon - ZAHUMENSKÁ, Jana - PECKA-KIEŁB, Ewa - VARGOVÁ, Mária. Cultivation tests for rapid detection of mastitis pathogens in dairy cows. In: Acta veterinaria Brno. 2024. ISSN 0001-7213, Vol. 93, suppl. 11 (2024), p. 37-45.
(2024: 0.700 - IF, 0.700 - IF 5y, 0.240 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
(2024: 0.700 - IF, 0.700 - IF 5y, 0.240 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2019
ADC
2019
ADC
ZIGO, František - ELEČKO, Juraj - VASIĽ, Milan - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - FARKAŠOVÁ, Zuzana - MAĽOVÁ, Jana - TAKÁČ, Ladislav - ZIGOVÁ, Martina - BUJOK, Jolanta - PECKA-KIEŁB, Ewa - TIMKOVIČOVÁ LACKOVÁ, Petra. The occurrence of mastitis and its effect on the milk malondialdehyde concentrations and blood enzymatic antioxidants in dairy cows. In: Veterinární medicína. 2019. ISSN 0375-8427, Vol. 64, no. 10 (2019), p. 423-432.
(2019: 0.588 - IF, 46 - H-index, 0.749 - IF 5y, 0.281 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
(2019: 0.588 - IF, 46 - H-index, 0.749 - IF 5y, 0.281 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2025
V2
2025
V2
KOVÁČOVÁ, Mariana - ZAHUMENSKÁ, Jana - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva. Hygienické riziká spojené s technologickou úpravou mrazených potravín [Hygienic risks associated with the technological processing of frozen foods]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 238-244.
2025
V2
2025
V2
MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - ZAHUMENSKÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - KOVÁČOVÁ, Mariana. Vplyv technologickej úpravy na sekundárne metabolity v mrazených potravinách [Influence of technological treatment on secondary metabolites in frozen foods]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 314-324.
2024
V2
2024
V2
ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana - ZAHUMENSKÁ, Jana - VELGOSOVÁ, Oksana - MAČÁK, Lívia. Baktericídna účinnosť strieborných nanočastíc syntetizovaných pomocou extraktu z listov [Bactericidal efficacy of silver nanoparticles synthesized with lavender leaf extract]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 337-343.
2024
V2
2024
V2
KOVÁČOVÁ, Mariana - ZAHUMENSKÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - HANZELOVÁ, Zuzana. Kvalita mrazeného špenátového pretlaku z pohľadu spotrebiteľa [Quality evaluation of frozen spinach puree from the consumer's point of view]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 126-131.
Last database update: 22. 09. 2025 11:26
Number of records in database: 177