Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2019
GII
2019
GII
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Zloženie potravín a potravinových surovín: predstavenie monografie. In: Additives and contaminants in foodstuffs 2019. 1. vyd. Bratislava : Slovenská chemická knižnica, 2019. 2019. ISBN 978-80-8208-010-3, s. 201-203.
2018
AEC
2018
AEC
HRUŠKOVÁ, Tatiana - SASÁKOVÁ, Naďa - GREGOVÁ, Gabriela - PAPAJOVÁ, Ingrid - BUJDOŠOVÁ, Zuzana. Disinfection of Water Used for Human and Animal Consumption [Dezinfekcia vody určenej na konzumáciu pre ľudí a zvieratá]. In: Disinfection. ISBN 978-1-78984-475-7, online, s. 9-31.
2017
AFD
2017
AFD
HRUŠKOVÁ, Tatiana - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - SOBEKOVÁ, Anna - SÜLI, Judit. Miera karamelizačných a Maillardových reakcií v závislosti od zloženia modelového systému. In: Priemyselná toxikológia 2017 : Zborník príspevkov z 37. medzinárodného vedeckého sympózia pod záštitou primátora mesta Svit - Ing. Miroslav Škvarek, MPH. 1. vyd. Bratislava : STU, 2017. 2017. ISBN 978-80-227-4701-1, s. 92-96.
2017
BCI
2017
BCI
SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Chemistry - a Set of Questions and Answers for the Entrance Exams. Rec. Zuzana Kostecká, Dagmar Heinová. 1. vyd. Košice : UVLF 2017. ISBN 978-80-8077-528-5, 82 s.
2016
AFH
2016
AFH
BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Nároky na kvalitu pitnej vody z hľadiska človeka a zvieraťa. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 06.-07. december 2016, Bratislava. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2016. 2016. ISBN 978-80-89738-10-6, s. 20.
2015
AFD
2015
AFD
SASÁKOVÁ, Naďa - HRUŠKOVÁ, Tatiana - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - BOZAKOVA, Nadya - VENGLOVSKÝ, Ján - GREGOVÁ, Gabriela - SZABÓOVÁ, Tatiana - ONDRAŠOVIČ, Miloslav. Disinfection of drinking water used for watering of farm animals. In: Animal hygiene and welfare in livestock production - the first step to food hygiene, June 7-11, 2015, Košice, Slovakia : Proceedings of the XVII international congress of the international society for animal hygiene. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. 2015. ISBN 978-80-8077-462-2, s. 355-356.
2015
AFD
2015
AFD
BUJDOŠOVÁ, Zuzana - SOBEKOVÁ, Anna - LOHAJOVÁ, Ľuboslava. Vplyv Yucca schidigera na enzýmový antioxidačný systém bahníc. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 12.-13. november 2015, Nitra : Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2015. 2015. ISBN 978-80-89738-06-9, s. 59-60.
2015
AFL
2015
AFL
HRUŠKOVÁ, Tatiana - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - SASÁKOVÁ, Naďa. Sú individuálne zdroje vody potenciálnym nebezpečenstvom pre konzumenta?. In: Životné podmienky a podmienky : XXIII. vedecko-odbornej konferencie s medzinárodnou účasťou, Nový Smokovec, 21.-23. septembra 2015. 1. vyd. Bratislava : Úrad verejného zdravotníctva SR, 2015. 2015. s. 1.
2014
ADE
2014
ADE
SÜLI, Judit - HOMZOVÁ, Katarína - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Fyziologické účinky polyfenolov a ich metabolitov v strave [Physiological effects of polyphenols and their metabolites in diet]. In: Československá fyziologie. 2014. ISSN 1210-6313, Vol. 63, č. 2(2014), s. 92-97.
2014
ADM
2014
ADM
SÜLI, Judit - HOMZOVÁ, Katarína - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Polyphenolic compounds in foods [Polyfenolové látky v potravinách]. In: Diabetologie Metabolismus Endokrinologie Výživa. 2014. ISSN 1211-9326, Vol. 17, č. 3(2014), s. 162-170.
(5 - H-index, 0.119 - SJR, Q4 - SJR Best Q)
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 52
Page 4 / 6