Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2019
ADN
2019
ADN
REGECOVÁ, Ivana - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - SEMJON, Boris - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - KRÁL, Martin - KOVALČÍK, Marián. Detection of microbiota in the vineyards of the Tokaj wine region. In: Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2019. ISSN 1338-0230, Vol. 13, no. 1 (2019), p. 984-992.
(10 - H-index, 0.270 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
2019
AFC
2019
AFC
MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - NAGY, Jozef - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KORÉNEKOVÁ, Beáta - JEVINOVÁ, Pavlína - SLANÝ, Ondrej - KLEMPOVÁ, Tatiana. Kvalita vajec po skrmovaní fermentovaných krmív obohatených o významné mastné kyseliny [Egg quality after feeding of fermeted feed enriched with essential fatty acids]. In: XLIX. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin, 16. a 17. října 2019, Brno : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2019. 2019. ISBN 978-80-7305-828-9, CD-ROM, s. 215-218.
2019
AFD
2019
AFD
NAGYOVÁ, Alena - KORIM, Peter - NAGY, Jozef - TAKÁČOVÁ, Daniela. Požiadavky potravinového práva na zdravotnú bezpečnosť mlieka a mliečnych výrobkov [Requirements of food law on safety of milk and milk products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít. 15.-17. máj 2019, Štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-620-6, CD-ROM, s. 458-467.
2019
AFD
2019
AFD
BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - HUDÁK, Marek. Účinok prídavku biofermentovaného krmiva na profil mastných kyselín a rozkladné zmeny svaloviny brojlerových kurčiat [Effect of prefermented cereal feed on fatty acid profile and degradation changes in broiler meat]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : zborník prác z XVI. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Piešťany, 28. - 29. marec 2019. 1. vyd. Nitra : SPU, 2019. 2019. ISBN 978-80-552-1978-3, s. 172-174.
2019
AFG
2019
AFG
NAGY, Jozef - MOJŽIŠOVÁ, Jana - BÍREŠ, Jozef - TOMKO, Martin - NAGYOVÁ, Alena. Global changes – food security and food safety [Globálne zmeny - potravinová bezpečnosť a zdravotná bezpečnosť potravín]. In: NordGlobal 2019. NordGlobal 2019 – 2nd International Joint Conference on Global Change "Quality of Life in an Age of Global Change", May 21–22, 2019, Bodø, Norway : Conference Proceedings Abstracts. 1. vyd. Bodø : Nord University, 2019. 2019. ISBN 978-82-7456-809-9, online, s. 8.
2019
AFG
2019
AFG
MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - NAGY, Jozef - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KORÉNEKOVÁ, Beáta - JEVINOVÁ, Pavlína - SLANÝ, Ondrej - KLEMPOVÁ, Tatiana. Kvalita vajec po skrmovaní fermentovaných krmív obohatených o významné mastné kyseliny [Egg quality after feeding of fermeted feed enriched with essential fatty acids]. In: Lenfeldovy a Höklovy dny. XLIX. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin, 16. a 17. října 2019, Brno : Sborník abstraktů. 1. vyd. Brno : VFU, 2019. 2019. ISBN 978-80-7305-829-6, s. 62.
2019
AFG
2019
AFG
ONDREJKOVÁ, Anna - MOJŽIŠOVÁ, Jana - NAGY, Jozef - TOMKO, Martin - KORYTÁR, Ľuboš - PROKEŠ, Marián - ZEMANOVÁ, Silvia. The impact of global changes on the incidence of new infectious diseases of animals in central Europe [Vplyv globálnych zmien na výskyt nových infekčných chorôb zvierat]. In: NordGlobal 2019. NordGlobal 2019 – 2nd International Joint Conference on Global Change "Quality of Life in an Age of Global Change", May 21–22, 2019, Bodø, Norway : Conference Proceedings Abstracts. 1. vyd. Bodø : Nord University, 2019. 2019. ISBN 978-82-7456-809-9, online, s. 37.
2019
AFH
2019
AFH
SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MARCINČÁK, Slavomír. Humínové látky vo výžive brojlerov a kvalita produkovaného mäsa [Humic substances in broilers fed and quality of produced meat]. In: Škola-Veda-Prax : konferencia. Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 286.
2019
AFH
2019
AFH
NAGYOVÁ, Alena - KORIM, Peter - NAGY, Jozef - TAKÁČOVÁ, Daniela. Požiadavky potravinového práva na zdravotnú bezpečnosť mlieka a mliečnych výrobkov [Requirements of food law on safety of milk and milk products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XL : konferencia. HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-619-0, s. 86.
2019
AFH
2019
AFH
BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - JEVINOVÁ, Pavlína - MARCINČÁKOVÁ, Dana - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Účinok skrmovania fermentovaných krmív na lipidový profil a oxidačnú stabilitu skladovaných vajec [Effect of fermented feed on lipid profile and oxidative stability of stored eggs]. In: Škola-Veda-Prax : konferencia. Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 285.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 13
Page 1 / 2