Year
Cat
Year
Category
Publication
2001
ADF
2001
ADF
PAŽÁKOVÁ, Janka - PIPOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - BURDOVÁ, Oľga. The influence of yoghurt on the survival of Salmonella enteritidis AND Salmonella typhimurium. In: Folia veterinaria. 2001. ISSN 0015-5748, Roč. 45, č. 3 (2001), s. 118-121.
2001
ADF
2001
ADF
ZABORSKIENE, Gintare - TUREK, Peter - NAGY, Jozef - GIRETOVÁ, Mária. The quick freezing and vacuum thawing effect in advance of transitory rigidity of muscles on the technological quality of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss). In: Folia veterinaria. 2001. ISSN 0015-5748, Roč. 45, č. 4 (2001), s. 210-213.
2001
AEC
2001
AEC
PEKÁR, Ivo - TUREK, Peter - KOŠUTZKÝ, Jozef. Výskyt cudzorodých látok v importovaných surovinách a potravinách živočíšneho pôvodu so zameraním na ryby a morské živočichy za obdobie roko 1997 až 2000. In: XXXI. Lenfeldovy a Höklovy dny : Sborník, Brno 17.října 2001. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2001. ISBN 80-7305-420-5, s.52-54.
2001
AED
2001
AED
PAŽÁKOVÁ, Janka - DUDRIKOVÁ, Eva - PIPOVÁ, Monika - TUREK, Peter. Stafylokoky ako biologické nebezpečenstvo pri výrobe kyslomliečnych výrobkov. In: Kyslomliečne výrobky-trend zdravej výživy. Žilina : Výskumný ústav mliekarenský,a.s., 2001. 2001. s. 114-119.
2001
AFD
2001
AFD
PAŽÁKOVÁ, Janka - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - POPELKA, Pavol. Inhibícia jogurtovej kultúry reziduami antibiotík vylučovaných mliekom [Inhibition of yoghurt culture by rezidues of antibiotics excreted to milk]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 235-236.
2001
AFD
2001
AFD
PAŽÁKOVÁ, Janka - PIPOVÁ, Monika - TUREK, Peter - BURDOVÁ, Oľga. Rast plesne Geotrichum candidum pri rôznych teplotách [The growth of Geotrichum candidum at different temperatures]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 187-188.
2001
AFD
2001
AFD
BURDOVÁ, Oľga - TUREK, Peter. Realizácia programu FAO a WHO pri ochrane zdravia spotrebiteľa [FAO and WHO program realisation for safety of the customers health]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 48-51.
2001
AFD
2001
AFD
NAGY, Jozef - POPELKA, Pavol - SOKOL, Jozef - TUREK, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila. Vylučovanie reziduí tylozínu mliekom oviec po experimentálnom podávaní [The excretion of oxytetracycline residues in ewes milk after experimental administration]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 227-228.
2001
AFH
2001
AFH
PIPOVÁ, Monika - TUREK, Peter - LACIAKOVÁ, Anna - KOTTFEROVÁ, Jana - SETLÁKOVÁ, M.. Potraviny živočíšneho pôvodu ako možný zdroj Listeria monocytogenes. In: . Zdravie a mikroorganizmy. Abstrakty, 5.-9.septembra 2001, Košice : Abstrakty, 5.-9.septembra 2001, Košice. Košice-Praha : Československá spoločnosť mikrobiologická, 2001. 2001. s.272.
2001
BCI
2001
BCI
BURDOVÁ, Oľga - TUREK, Peter - CABADAJ, Rudolf. Hygiena mlieka z pohľadu správnej výrobnej praxe a aplikácia HACCP do výroby a spracovania mlieka. Rec. 1. vyd. Bratislava : ŠVS SR 2001. ISBN 80-7148-048-7, 132 s.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 375