Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2010
AFC
2010
AFC
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - VALKOVIČOVÁ, Kristína. Prieskum sravovacích možností pri celiakii. In: XL. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin Brno, 14. - 15. října 2010. Brno : VFU, 2010. 2010. ISBN 978-80-7305-121-1, s. 113-116.
2010
AFC
2010
AFC
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - BURDOVÁ, Oľga. Zmeny v obsahu kapsantínu v črevnej sušenej mletej paprike v priebehu skladovania. In: XL. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin Brno, 14. - 15. října 2010. Brno : VFU, 2010. 2010. ISBN 978-80-7305-121-1, s. 63-66.
2010
AFD
2010
AFD
BARANOVÁ, Mária - DITTRICHOVÁ, Helena - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - STRAPÁČ, Imrich. Akceptovateľnosť vybraných výrobkov s prídavkom okary - sójovej vlákniny [Acceptability of some foof products with okara - soya bean fibre]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. 24.-25. marca 2010, Nitra. Nitra : SPU, 2010. 2010. ISBN 978-80-552-0350-8, s. 81-84.
2010
AFD
2010
AFD
STRAPÁČ, Imrich - SOKOL, Jozef - BARANOVÁ, Mária - ŽATKO, Daniel. Obsah esenciálnych mastných kyselín v orechoch a olejnatých semenách [Essential fatty acid content of oil seeds nuts]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXI: Bezpečnosť a kvalita mlieka - súčasné problémy. 5. - 7. mája 2010, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2010. 2010. ISBN 978-80-8077-186-7, s. 338-340.
2010
AFD
2010
AFD
STRAPÁČ, Imrich - SOKOL, Jozef - BARANOVÁ, Mária - ŽATKO, Daniel. Pomerné zastúpenie metylesterov mastných kyselín v rozličných rastlinných olejoch. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. 24.-25. marca 2010, Nitra. Nitra : SPU, 2010. 2010. ISBN 978-80-552-0350-8, s. 318-321.
2010
AFD
2010
AFD
STRAPÁČ, Imrich - SOKOL, Jozef - BARANOVÁ, Mária - ŽATKO, Daniel. Porovnanie kvality domáceho a priemyselne vyrábaného masla. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXI: Bezpečnosť a kvalita mlieka - súčasné problémy. 5. - 7. mája 2010, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2010. 2010. ISBN 978-80-8077-186-7, s. 223-225.
2010
AFD
2010
AFD
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MAĽOVÁ, Jana - SABOLOVÁ, Gabriela. Senzorické hodnotenie jednotlivých druhov jogurtov. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXI: Bezpečnosť a kvalita mlieka - súčasné problémy. 5. - 7. mája 2010, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2010. 2010. ISBN 978-80-8077-186-7, s. 366-369.
2010
AFD
2010
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel. Skryté alergény v potravinách - legislatívne riešenie problematiky [Hiden allergens in foof-legislative solution of the problem]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXI: Bezpečnosť a kvalita mlieka - súčasné problémy. 5. - 7. mája 2010, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2010. 2010. ISBN 978-80-8077-186-7, s. 129-133.
2010
FAI
2010
FAI
HYGIENA ALIMENTORUM XXXI: Bezpečnosť a kvalita mlieka - súčasné problémy. 5.- . mája 2010, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie [Safety and Quality of Milk - Actual Problems]. 1. vyd. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR 2010. ISBN 978-80-8077-186-7, 372 s.
2009
ADF
2009
ADF
MAĽA, Pavel - VÁCLAVOVÁ, Andrea - BARANOVÁ, Mária - VIETORIS, Vladimír. Objectivity of percepts of sensory analysis. In: Folia veterinaria. 2009. ISSN 0015-5748, Roč. 53, č. 2 (2009), s. 72-76.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 309
Page 12 / 31