Year
Cat
Year
Category
Publication
2023
V2
2023
V2
KOVÁČOVÁ, Mariana - REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - OČENÁŠ, Peter. Vplyv biogénnych amínov na prítomnosť Torulaspora delbrueckii v procese fermentácie vína [The effect of biogeneic amines on the presence of Torulaspora delbrueckii in the wine fermentation process]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 430-436.
2023
V2
2023
V2
MARCINČÁKOVÁ, Dana - KOLESÁROVÁ, Mária - SNAKOVÁ, Marianna - MILEK, Michal - FEDOROVÁ, Monika - LEGÁTH, Jaroslav - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv extrakčného činidla na biologické vlastnosti extraktov repíka lekárskeho [Effect of extraction biological properties of selected extracts of agrimony]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 480-488.
2023
V2
2023
V2
MAKIŠ, Andrej - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - REITZNEROVÁ, Anna - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv fermentovaných krmív na kvalitatívne parametre prsnej svaloviny brojlerových kurčiat [The influence of fermented feeds on the quality parameters of the breast meat of broiler chickens]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB lľúč, s. 466-472.
2023
V2
2023
V2
BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - MIŠČIKOVÁ, Alexandra. Vplyv macerácie hrozna na antioxidačné vlastnosti a obsah celkových polyfenolov vo víne [Effect of grape maceration on the antioxidant and the content of polyphenols in wine]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 188-193.
2023
O2
2023
O2
SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Instrumental analysis of the Welschriesling winecolor during production. In: Żywność jako wyzwanie dla współczesnej nauki i przemysłu. Żywność jako wyzwanie dla współczesnej nauki i przemysłu : XV Konferencja Naukowa z cyklu Żywność XXI wieku. 1. vyd. Warszawa : Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, 2023. 2023. ISBN 978-83-962880-3-5, s. 105.
2023
O2
2023
O2
MARCINČÁK, Slavomír - KOVÁČOVÁ, Štefánia - REGECOVÁ, Ivana - SEMJON, Boris. Microbiota of grapes and wines from the Eastern Slovak wine region. In: Żywność jako wyzwanie dla współczesnej nauki i przemysłu. Żywność jako wyzwanie dla współczesnej nauki i przemysłu : XV Konferencja Naukowa z cyklu Żywność XXI wieku. 1. vyd. Warszawa : Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, 2023. 2023. ISBN 978-83-962880-3-5, s. 54.
2023
V2
2023
V2
MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - MESARČOVÁ, Lýdia - REITZNEROVÁ, Anna - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KLEMPOVÁ, Tatiana - NAGY, Jozef. Aplikácia fermentovaných produktov a humínových látok hydine, nový prístup k produkcii bezpečných a funkčných potravín [Application of fermented products and humic substances to poultry, a new approach to the production of safe and functional foods]. In: HYGIENA ALIMENTORUM. HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-786-9, s. 70.
2023
V2
2023
V2
SEMJON, Boris - OČENÁŠ, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Biogénne amíny vo víne [Biogenic amines in wine]. In: HYGIENA ALIMENTORUM. HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-786-9, s. 91.
2023
V2
2023
V2
REITZNEROVÁ, Anna - SEMJON, Boris - MESARČOVÁ, Lýdia - MAKIŠ, Andrej - SMETANKOVÁ, Annamária - MARCINČÁK, Slavomír. Hodnotenie antioxidačnej aktivity a oxidačnej stability syrov Gouda [Evaluation of the antioxidant activity and oxidative stability of Gouda cheeses]. In: HYGIENA ALIMENTORUM. HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-786-9, s. 88.
2023
V2
2023
V2
MARCINČÁK, Slavomír - REITZNEROVÁ, Anna - MAKIŠ, Andrej - BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - MUDROŇOVÁ, Dagmar - KOŠČOVÁ, Jana - MESARČOVÁ, Lýdia - NAGY, Jozef. Humínove látky a probiotiká vo výžive hydiny a ich vplyv na zloženie a kvalitu svaloviny [Humic substances and probiotics in poultry nutrition and their effect on meat composition and quality]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky. Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XV. : Zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-796-8, s. 20.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 657