Year
Cat
Year
Category
Publication
2002
BDF
2002
BDF
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Aplikácia prírodného farbiva monascus do tavených syrov. In: Slovenský veterinársky časopis. 2002. Roč. 27, č. 2 (2002), s. 76-79.
2001
ADF
2001
ADF
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - JACKOVÁ, Anna - ŽEŽULA, Ivan. The influence of the nitrate load on the accumulation of nitrates and nitrites in slaughter poultry. In: Folia veterinaria. 2001. ISSN 0015-5748, Roč. 45, č. 3 (2001), s. 157-159.
2001
AED
2001
AED
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - DITTRICHOVÁ, Helena - BURDOVÁ, Oľga. Možnosti využitia prírodného farbiva Monascus purpureus pri výrobe výrobkov zo soje [Alternative aplication natural ingredient Monascus purpureus for the manufacture soya beans products]. In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie. Nitra 2001. Nitra, 2001. 2001. s.107-109.
2001
AED
2001
AED
MAĽA, Pavel - SABOLOVÁ, Gabriela - BARANOVÁ, Mária - POKORNÝ, Jozef. Špecializované senzorické laboratórium pre personálnu certifikáciu zakreditované [Special sensory laboratory for personal certification is accredited]. In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie. Nitra 2001. Nitra, 2001. 2001. s.74-76.
2001
AED
2001
AED
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - SABOLOVÁ, Gabriela - LUNTER, J.. Tofu výrobky - ich obľúbenosť a akceptovanie spotrebiteľskou verejnosťou [Tofu products - popularity and acceptance by consumers]. In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie. Nitra 2001. Nitra, 2001. 2001. s.103-106.
2001
AFD
2001
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Aplikácia prírodného farbiva a Monascus do tavených syrov [Aplication of Monascus purpureus in manufacture of processed cheeses]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 110-112.
2001
AFD
2001
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Senzorické hodnotenie jednotlivých trhových druhov konzumného mlieka [Organoleptic evaluation of market types of consumed milk]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 195-196.
2001
AFD
2001
AFD
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - BURDOVÁ, Oľga. Senzorické hodnotenie vybraných druhov syrov [Organoleptic evaluation of cheeses]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 242-243.
2001
AFD
2001
AFD
MAĽA, Pavel - SABOLOVÁ, Gabriela - BARANOVÁ, Mária - POKORNÝ, Jozef. Špecializované senzorické laboratórium pre personálnu certifikáciu zakreditované [Special sensory laboratory for personal certification is accredited]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 107-109.
2001
AFD
2001
AFD
BURDOVÁ, Oľga - ONDRAŠOVIČ, Miloslav - BARANOVÁ, Mária - ONDRAŠOVIČOVÁ, Oľga - MAĽA, Pavel - PAŽÁKOVÁ, Janka. Správna výrobná prax pri produkciu mlieka [The right processing practice in milk production]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 250-252.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 272