Year
Cat
Year
Category
Publication
2009
ADF
2009
ADF
KOŽÁROVÁ, Ivona - MAČANGA, Ján - GOLDOVÁ, Mária - MAJOR, Peter - KORÉNEKOVÁ, Beáta. COMPARATIVE STUDY OF DETECTION OF THE PRESENCE OF SELECTED COCCIDIOSTATS IN THE TISSUES OF CHICKENS AND PHEASANTS [Komparatívna štúdia stanovenia prítomnosti rezíduí vybraných kokcidiostatík v tkanivách kurčiat a bažantov]. In: Potravinárstvo. 2009. ISSN 1337-0960, Roč. 3, č. 2 (2009), s. 40-44.
2009
ADF
2009
ADF
MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona. Comparison of the level of lactic acid, Phosphoric acid and pH in breast and thigh muscles of mallards (Anas Platyrhynchos). In: Folia veterinaria. 2009. ISSN 0015-5748, roč. 53, č. 1 (2009), s. 56-58.
2009
ADF
2009
ADF
KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - NAGY, Jozef - KOŽÁROVÁ, Ivona - KORÉNEK, Marián. Factors AFFECTING SAFETY and QUALITY OF AME MEAT FROM CONSUMER’s POINT OF VIEW. In: Folia veterinaria. 2009. ISSN 0015-5748, Roč. 53, č. 3 (2009), s. 140-141.
2009
ADF
2009
ADF
MAČANGA, Ján - KOŽÁROVÁ, Ivona - GOLDOVÁ, Mária - MAJOR, Peter - KORÉNEKOVÁ, Beáta. MONITORING THE DYNAMICS OF THE DEGRADATION OF RESIDUES OF SELECTED ANTICOCCIDIALS IN THE CHICKEN AND PHEASANT TISSUES DURING THE WITHDRAWAL PERIOD [SLEDOVANIE DYNAMIKY ODBÚRAVANIA REZÍDUÍ VYBRANÝCH ANTIKOKCIDÍK V TKANIVÁCH KURČIAT A BAŽANTOV POČAS STANOVENEJ OCHRANNEJ LEHOTY]. In: Potravinárstvo. 2009. ISSN 1337-0960, Roč. 3, č. 4 (2009), s. 47-51.
2009
ADF
2009
ADF
KORÉNEKOVÁ, Beáta - SKALICKÁ, Magdaléna - KOŽÁROVÁ, Ivona - MAČANGA, Ján - KORÉNEK, Marián. OBSERVATION OF RISK CHEMICAL ELEMENTS IN MALLARDS (ANAS PLATYNRHYNCHOS) [Sledovanie rizikových chemických prvkov u kačíc divých (Ana platynrhynchos)]. In: Potravinárstvo. 2009. ISSN 1337-0960, Roč. 3, č. 2 (2009), s. 35-37.
2009
ADF
2009
ADF
MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef. THE RIPENING PROCESS IN HUNTED AND EVISCERATED PHEASANTS (Phasianus Colchicus). In: Folia veterinaria. 2009. ISSN 0015-5748, Roč. 53, č. 3 (2009), s. 144-145.
2009
AFD
2009
AFD
MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef. Fyzikálno-chemické zmeny v mäse bažantov poľovných (Phasianus colchicus) počas zrecieho procesu. In: Vedecké práce doktorandov. IV. ročník, Košice, 9. september 2009. Košice : SAV Ústav fyziológie zvierat, 2009. 2009. ISBN 978-80-968618-4-2, s. 59-62.
2009
AFD
2009
AFD
KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - MAČANGA, Ján - PAULSEN, Peter. Porovnanie hladín kyseliny mliečnej v priebehu zrecieho procesu mäsa zajacov [Comparison levels of lactic acid during ripening process of hare´s meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 350-351.
2009
AFD
2009
AFD
MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef. Porovnanie množstva kyseliny mliečnej v prsnej a stehennej svalovine bažantov [Comparison of contant of lactic acid in breast and thigh muscles of pheasants]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 336-338.
2009
AFD
2009
AFD
NAGY, Jozef - SOROKA, Jaroslav - MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - POPELKA, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila - LAZÁR, Peter. Porovnanie vybraných parametrov kvality mäsa bažantov skladovaných pri rôznych teplotných podmienkach [Comparison of selected parameters of pheasants meat quality stored at different temperature conditions]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 361-363.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 157