Year
Cat
Year
Category
Publication
2024
V2
2024
V2
HOLEČKOVÁ, Beáta - SCHWARZBACHEROVÁ, Viera - BUČAN, Jaroslav - DOLNÍKOVÁ, Dagmara - GALDÍKOVÁ, Martina - HALUŠKOVÁ, Jana. Vplyv mikonazolu na lymfocyty periférnej krvi dobytka a ošípaných [Effect of miconazole on peripheral blood lymphocytes of cattle and pigs]. In: 27. Košický morfologický deň: Miesto morfológie v súčasnej medicíne : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Košice : UPJŠ v Košiciach, 2024. 2024. ISBN 978-80-574-0313-5, online, s. 77-81.
2024
V2
2024
V2
KOLLÁR MOSKÁĽOVÁ, Lenka - MUDROŇOVÁ, Dagmar - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - RATVAJ, Marek - BUJŇÁK, Lukáš. Vplyv prídavku humínových látok na produkčné parametre a bunkovú imunitnú odpoveď u ošípaných [The effect of humic substances supplementation on production parameters and cellular immune response in pigs]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 377-383.
2024
V2
2024
V2
KOLLÁR MOSKÁĽOVÁ, Lenka - CHOMOVÁ, Natália - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Vplyv rôznych humínových látok na rast prospešných baktérii mliečneho kvasenia včiel medonosných a rast Paenibacillus larvae. In: Mikro – Imuno Seminár Doktorandov 2024 : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-820-0, s. 21-26.
2024
V2
2024
V2
VÁRADY, Matúš - GRAJZER, Magdalena - POPELKA, Peter. Vplyv rôznych metód spracovania na profil mastných kyselín a parametre kvality výberových káv [Effect of different processing methods on fatty acid profiles and quality parameters in specialty coffees]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 557-562.
2024
V2
2024
V2
MAKIŠ, Andrej - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - REITZNEROVÁ, Anna - MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv skrmovania fermentovaných krmív na kvalitatívne parametre a profil mastných kyselín prsnej svaloviny u brojlerovýchc kurčiat [Effect of feeding fermented feeds on the quality parameters and fatty acid profile of breast meat in broiler chickens]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 410-416.
2024
V2
2024
V2
HOLOVSKÁ, Katarína - ANDRAŠKOVÁ, Sandra - SESZTÁKOVÁ, Edina - MOLNÁR, Ján - ALMÁŠIOVÁ, Viera. Vplyv WI-FI žiarenie na vlákna v mezenchýme chorioalantoickej membrány na 14. embryonálny deň [Effect of WI-FI radiation on the fibre components in the mesenchyme of the chorioallantoic membrane on embryonic day 14]. In: 27. Košický morfologický deň: Miesto morfológie v súčasnej medicíne : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Košice : UPJŠ v Košiciach, 2024. 2024. ISBN 978-80-574-0313-5, online, s. 92-96.
2024
V2
2024
V2
MASTIĽÁK, Tomáš - REGECOVÁ, Ivana - REITZNEROVÁ, Anna - SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv znižovania obsahu soli na senzorickú a mikrobiálnu kvalitu mäsových výrobkov [Effect of salt reduction on the sensory and microbial quality of meat products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 99-106.
2024
V2
2024
V2
HUDECOVÁ, Patrícia - HAJDUČKOVÁ, Vanda - KIRÁLY, Ján - KOŠČOVÁ, Jana. Výskyt a antibiotická rezistencia Aeromonas spp. u pstruha dúhového [Occurrence and antibiotic resistance of Aeromonas spp. in rainbow trout]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 321-326.
2024
V2
2024
V2
REITZNEROVÁ, Anna - MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír. Využitie rastlinnej vlákniny v mäsových výrobkov [The use of dietary fibre in meat products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 504-508.
2024
V2
2024
V2
KORIM, Filip - VDOVIAKOVÁ, Katarína - IVAŠKOVÁ, Sonja - KREŠÁKOVÁ, Lenka - HUMENÍK, Filip - DANKO, Ján - GIRETOVÁ, Mária - MEDVECKÝ, Ľubomír. Využitie svine domácej v regeneračnej medicíne dlhých kostí [The use of domestic pig in the regeneration medicine of long bones]. In: 27. Košický morfologický deň: Miesto morfológie v súčasnej medicíne : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Košice : UPJŠ v Košiciach, 2024. 2024. ISBN 978-80-574-0313-5, online, s. 144-148.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 887