Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Category
Publication
2021
AFD
BEDLOVIČOVÁ, Zdenka - STRAPÁČ, Imrich - KOBULARČIKOVÁ, Petra. Proteolytická a antioxidačná aktivita jedlých húb. In: Príroda len ťažko vydáva svoje tajomstvá : Zborník prác z vedeckej konferencie konanej pri príležitosti 100. výročia narodenia prof. MVDr. Michala Bartíka, DrSc.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-724-1, s. 21-26.
2021
AFD
VDOVIAKOVÁ, Katarína - DANKO, Ján - MEDVECKÝ, Ľubomír - KREŠÁKOVÁ, Lenka - ŠIMAIOVÁ, Veronika - PETROVOVÁ, Eva - ŽERT, Zdeněk - KOĽVEK, Filip - NOVOTNÝ, Jaroslav - VARGA, Maroš - ŠPAKOVSKÁ, Tatiana - VRZGULA, Marko. Rádiografická analýza terapie osteochondrálych defektov po použití vybraných biomateriálov v kolennom kĺbe experimentálnych zvierat : [The radiographic analysis of the osteochondral defect therapy after using selected biomaterials in the knee joint of experimental animals] In: 24. Košický morfologický deň : Zborník vedeckých prác: Enviromentálna záťaž a jej vplyv na zdravie ľudí a zvierat. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-705-0, online, s. 280-284.
2021
AFD
BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - REITZNEROVÁ, Anna - KOŽÁROVÁ, Ivona - NAĎ, Pavel - MARCINČÁK, Slavomír. Rozkladné zmeny tukov a kvalita mäsa brojlerových kurčiat po skrmovaní humínových látok a fermentovaného produktu : [Effect of degradation changes after feeding with humic substances and fermented product on broiler fat and meat] In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 115-118.
2021
AFD
VARGOVÁ, Mária - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - SASÁKOVÁ, Naďa - KACHNIČ, Ján. Sanitácia na bitúnku a zabezpečenie hygieny potravín živočíšneho pôvodu : [Sanitation at the slaughterhouse and ensuring the hygiene of food of animal origin] In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 171-174.
2021
AFD
BENEŠOVÁ, Lucia - VLČKO, Tomáš - ČAPLA, Jozef - JAKABOVÁ, Silvia - SEMJON, Boris - GOLIAN, Jozef. Senzorická analýza vybraných mäsových výrobkov : [Sensory analysis of selected meat products] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 145-150.
2021
AFD
SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - ČERTÍK, Milan - KORÉNEKOVÁ, Beáta - POPELKA, Peter - KOŽÁROVÁ, Ivona - MARCINČÁK, Slavomír. Senzorická kvalita mäsa po pridávaní humínových látok a fermentovaného produktu do krmiva brojlerových kurčiat : [Sensory quality of meat after supplementation of broiler chicken feed with humic substances and fermented product] In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 111-114.
2021
AFD
SEMJON, Boris - REITZNEROVÁ, Anna - BENEŠOVÁ, Lucia - JAKABOVÁ, Silvia - GOLIAN, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Senzorické hodnotenie bravčových šuniek z obchodnej siete : [Sensory evaluation of pork hams from the retail market] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 361-366.
2021
AFD
MAĽOVÁ, Jana - KOVÁČOVÁ, Mariana - VÝROSTKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - SEMJON, Boris - BARANOVÁ, Mária. Senzorické hodnotenie vybraných druhov salám s podielom syra : [Sensory analysis of selected types of salami with a ingredient of cheese] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 296-304.
2021
AFD
ANDREJČÁKOVÁ, Zuzana - VLČKOVÁ, Radoslava - SOPKOVÁ, Drahomíra - GANCARČÍKOVÁ, Soňa - LAUKO, Stanislav - HAJDUČKOVÁ, Vanda. Sledovanie proliferácie a apoptózy u myší s experimentálne navodenou kolitídou experimentálne navodenou kolitídou : [Monitoring of proliferation and apoptosis in mice with experimentally indicated collitis] In: 24. Košický morfologický deň : Zborník vedeckých prác: Enviromentálna záťaž a jej vplyv na zdravie ľudí a zvierat. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-705-0, online, s. 18-22.
2021
AFD
BARTKOVSKÝ, Martin - SOPKOVÁ, Drahomíra - ANDREJČÁKOVÁ, Zuzana - VLČKOVÁ, Radoslava - MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris. Sledovanie rozkladných a senzorických zmien bravčového mäsa po prídavku ľanového semena počas mraziarenského skladovania : [Evaluation of degradable and sensory changes of pork meat after the flaxseed supplementation during freezer storage] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 129-136.
Last database update: 09. 05. 2024 08:32:29
Number of records in database: 1237
Page 45 / 124