Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2017
ADC
2017
ADC
REITZNEROVÁ, Anna - ŠULEKOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - ČERTÍK, Milan - KLEMPOVÁ, Tatiana. Lipid Peroxidation Process in Meat and Meat Products: A Comparison Study of Malondialdehyde Determination between Modified 2-Thiobarbituric Acid Spectrophotometric Method and Reverse-Phase High-Performance Liquid Chromatography [Peroxidácia lipidov v mäse a v mäsových výrobkoch: Porovnanie stanovenia malondialdehydu kyseliny 2-tiobarbiturovej a vysokoúčinnou kvapalinovou chromatografiou s reverznou fázou]. In: Molecules. 2017. ISSN 1420-3049, Vol. 22, č. 11(2017), s. 1988.
(2017: 3.098 - IF, 131 - H-index, 3.268 - IF 5y, 0.855 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
2017
AFC
2017
AFC
MAĽOVÁ, Jana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - DUDRIKOVÁ, Eva - ČOPÍKOVÁ, Miriam. Parené syry v prihraničných oblastiach Slovenska [The steamed cheeses in a border areas of Slovakia]. In: XLVII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2017. 2017. ISBN 978-80-7305-793-0, CD ROM, s. 183-186.
2017
AFC
2017
AFC
VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris. Sledovanie citlivosti izolátov z ovčích a kozích produktov voči vybraným ATB [Monitoring the sensitivity of isolates from sheep and goat products to selected ATBs]. In: XLVII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2017. 2017. ISBN 978-80-7305-793-0, CD ROM, s. 243-247.
2017
AFC
2017
AFC
SEMJON, Boris - MAĽA, Pavel - REITZNEROVÁ, Anna - POLÁKOVÁ, Zuzana - MAĽOVÁ, Jana - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana - VÝROSTKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján. Vplyv údenia studeným dymom na vybrané fyzikálne a chemické kvalitatívne parametre parených syrov [Effect of cold smoking on some physical and chemical qualitative parameters of stretched cheese]. In: XLVII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2017. 2017. ISBN 978-80-7305-793-0, CD ROM, s. 209-213.
2017
AFD
2017
AFD
ANDRAŠKOVÁ, Tatiana - MAĽA, Pavel - PAŽÁKOVÁ, Janka - SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana. Komplexné hodnotenie vzoriek bryndze z obchodnej siete [Complex assessment of physico-chemical properties of bryndza samples purchased in commercial network outlets]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XIV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na CD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2017. 2017. ISBN 978-80-552-1649-2, CD-ROM, s. 147-149.
2017
AFD
2017
AFD
SEMJON, Boris - MAČANGA, Ján - REITZNEROVÁ, Anna - TUREK, Peter - MAĽA, Pavel - ONDERČINOVÁ, Simona. Organoleptické hodnotenie špekáčok z obchodnej siete [Sensory evaluation of „špekáčky“ from sales network]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 228-233.
2017
AFD
2017
AFD
REITZNEROVÁ, Anna - ŠULEKOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - TUREK, Peter. Oxidačné procesy v priebehu výroby trvanlivých mäsových výrobkov [Oxidation processes during production of long-life meat products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 219-223.
2017
AFD
2017
AFD
MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana. Senzorické posudzovanie masla z obchodnej siete [The sensory evaluation of a butter from slovak store]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XIV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na CD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2017. 2017. ISBN 978-80-552-1649-2, CD-ROM, s. 176-179.
2017
AFD
2017
AFD
SEMJON, Boris - MAĽA, Pavel - REITZNEROVÁ, Anna - MARCINČÁK, Slavomír - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana. Vplyv balenia na zmenu farby syrov počas zrecieho procesu [Effect of packaging on color changes during ripening process]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XIV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na CD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2017. 2017. ISBN 978-80-552-1649-2, CD-ROM, s. 184-187.
2017
AFD
2017
AFD
VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - LAUKOVÁ, Andrea - DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris. Výskyt zástupcov čeľade Enterobacteriaceae v ovčích a kozích syroch [Occurrence of the representants of the family Enterobacteriaceae in ewes and goats cheeses]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XIV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na CD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2017. 2017. ISBN 978-80-552-1649-2, CD-ROM, s. 195-197.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 18
Page 1 / 2