After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2025
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2015
AFD
2015
AFD
SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MAĽOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel. Senzorické hodnotenie syrov eidam počas skladovania [Sensory evaluation of edam cheeses during storage]. In: 17. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 4.-6.11.2015, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2015. 2015. ISBN 978-80-89385-35-5, CD-ROM, s. 102-116.
2015
AFD
2015
AFD
SEMJON, Boris - ČURLEJ, Jozef - MAĽOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel. Zmeny texturálnych parametrov nízkodohrievaných syrov s rozdielnym obsahom tuku v sušine počas skladovania [Changes in textural parameters in lowheated cheeses with different fat content during storage]. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 12.-13. november 2015, Nitra : Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2015. 2015. ISBN 978-80-89738-06-9, s. 219-222.
2015
BDF
2015
BDF
SEMJON, Boris - MAĽA, Pavel - MAĽOVÁ, Jana. Kvalitatívne hodnotenie syrov z nízkodohrievanej syreniny počas skladovania. In: Slovenský veterinársky časopis. 2015. 2015. ISSN 1335-0099, Roč. 40, č. 1-2 (2015), s. 64-67.
2014
ACB
2014
ACB
DUDRIKOVÁ, Eva - PAŽÁKOVÁ, Janka - MAĽA, Pavel - MAĽOVÁ, Jana - BARANOVÁ, Mária. Technológia výroby, bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych výrobkov pre magistrov. Rec. Monika Pipová, Dušan Chvojka. 1. vyd. Košice : UVLF 2014. ISBN 978-80-8077-447-9, 307 s.
2014
AFC
2014
AFC
MAĽA, Pavel - MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris. Kvalita priemyselne vyrábaných syrov s nízkodohrievanou syreninou [The quality of industrially produced cheeses with lowheated curd]. In: Hygiena a technologie potravin - XLIV. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 15. a 16. října 2014 : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2014. 2014. ISBN 978-80-7305-729-9, CD ROM, s. 125-129.
2013
ACB
2013
ACB
CIBEREJ, Juraj - KRAJNIAK, Dušan - GARAJ, Peter - KROPIL, Rudolf - MAĽOVÁ, Jana - JANTO, Rudolf. IV. Lov zveri a poľovnícke plánovanie. Rec. Ľubomír Bútora, Tibor Lebocký. 2. dopl. vyd. Zvolen : TU 2013. ISBN 978-80-228-2564-1, 104 s.
2013
AFC
2013
AFC
MAĽA, Pavel - MAĽOVÁ, Jana - KOVÁČOVÁ, Klára. Senzorické hodnotenie trhových druhov masla. In: Hygiena a technologie potravin - XLIII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 2. a 3. října 2013. 1. vyd. Brno : VFU, 2013. 2013. ISBN 978-80-7305-664-3, [CD-ROM], s. 191-193.
2013
AFD
2013
AFD
MAĽA, Pavel - MAĽOVÁ, Jana - MAJKOVÁ, Lucia. Senzorické hodnotenie mrazených zeleninových zmesí. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. 2013. ISBN 978-80-8077-334-2, s. 218-221.
2013
BCI
2013
BCI
NAGYOVÁ, Alena - KORIM, Peter - MAĽOVÁ, Jana - TAKÁČOVÁ, Daniela - TAKÁČOVÁ, Jana. Verejné veterinárske lekárstvo : (Vybrané kapitoly pre študijný program Hygiena potravín). Rec. Peter Popelka, Juraj Gulovič. 1. vyd. Košice : UVLF 2013. ISBN 978-80-8077-371-7, 260 s.
2012
ADE
2012
ADE
TAKÁČOVÁ, Jana - KORIM, Peter - TAKÁČ, Ladislav - KORIMOVÁ, Jana - MAĽOVÁ, Jana - MICHAĽOV, Lukáš - BULÍK, Martin. The welfare assessment of calves in terms of the European Union legislation. In: Journal of Life Sciences. 2012. ISSN 1934-7391, Vol. 6, č. 11(2012), s. 1299-1305.
Last database update: 22. 09. 2025 11:26
Number of records in database: 177
Page 15 / 18