Year
Cat
Year
Category
Publication
2021
AFD
2021
AFD
HARČÁROVÁ, Michaela - ČONKOVÁ, Eva - NAĎ, Pavel - PROŠKOVCOVÁ, Martina. Kontaminácia zrna kukurice mykotoxínom zearalenon [Zearalenone contamination in corn]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 122-125.
2021
AFD
2021
AFD
BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - REITZNEROVÁ, Anna - KOŽÁROVÁ, Ivona - NAĎ, Pavel - MARCINČÁK, Slavomír. Rozkladné zmeny tukov a kvalita mäsa brojlerových kurčiat po skrmovaní humínových látok a fermentovaného produktu [Effect of degradation changes after feeding with humic substances and fermented product on broiler fat and meat]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 115-118.
2021
AFD
2021
AFD
SKALICKÁ, Magdaléna - NAĎ, Pavel - MARCIN, Andrej. The influence of natrium humate to reduce the toxic effects of the copper and the cadmium in broilers. In: Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a Strednej Európy : 30. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS, 2021. 2021. ISBN 978-80-89883-12-7, CD-ROM, s. 72-75.
2021
AFD
2021
AFD
MARCIN, Andrej - NAĎ, Pavel - BUJŇÁK, Lukáš - SKALICKÁ, Magdaléna. Účinky humínových substancií na enzymatické aktivity v čreve brojlerovej hydiny [Effects of humic acid substances on the enzymatic activities in the intestine of broiler chickens]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 103-107.
2021
AFD
2021
AFD
NAĎ, Pavel - SKALICKÁ, Magdaléna - MARCIN, Andrej - BUJŇÁK, Lukáš - HARČÁROVÁ, Michaela. Vplyv perorálnej aplikácie huminových látok na produkčné parametre u brojlerov [Effect of oral application of humin substances on some production parameters of broilers]. In: Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a Strednej Európy : 30. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS, 2021. 2021. ISBN 978-80-89883-12-7, CD-ROM, s. 95-100.
2021
AFD
2021
AFD
NAĎ, Pavel - SKALICKÁ, Magdaléna - MARCIN, Andrej - BUJŇÁK, Lukáš - HARČÁROVÁ, Michaela. Vplyv perorálnej aplikácie huminových látok na produkčné zdravie a produkčné parametre brojlerových kurčiat [Effect of oral application of humin substances on production health and production parameters of broiler chickens]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 98-102.
2021
AFD
2021
AFD
BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel. Vplyv zníženého obsahu dusíkatých látok v krmive odstavčiat na úroveň fermentačného procesu v hrubom čreve a parametre exkrécie dusíka [Influence of decreased dietary crude protein content in weaned pigs the level of the fermentation process in large intestine and parameters of nitrogen excretion]. In: Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a Strednej Európy : 30. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS, 2021. 2021. ISBN 978-80-89883-12-7, CD-ROM, s. 91-94.
2021
AFD
2021
AFD
POPELKA, Peter - MUDROŇOVÁ, Dagmar - FEČKANINOVÁ, Adriána - CINGEĽOVÁ MARUŠČÁKOVÁ, Ivana - FRANC, Aleš - KOŠČOVÁ, Jana - NAĎ, Pavel - ŽITŇAN, Rudolf. Zloženie krmiva s obsahom probiotík pre použitie v akvakultúre lososovitých rýb [Composition of feed with probiotic content for application in aquaculture of salmonids]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 145-148.
2021
BDE
2021
BDE
HARČÁROVÁ, Michaela - NAĎ, Pavel - PROŠKOVCOVÁ, Martina. Starček Jakubov (starček přímětník) - skrytá hrozba pastvín. In: Krmivářství. 2021. ISSN 1212-9992, Vol. 25, no. 6 (2021), p. 36-38.
2021
BEF
2021
BEF
SEMJON, Boris - BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - JEVINOVÁ, Pavlína - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Zmena senzorických parametrov mäsa kurčiat vplyvom skrmovania prírodných a okyslených humínových látok [The change of meat sensory parameters of chickens fed with natural and acidified humic substances]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. 2021. ISBN 978-80-552-2354-4, s. 50-55.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 541