Publication output

Vplyv zníženého obsahu dusíkatých látok v krmive odstavčiat na úroveň fermentačného procesu v hrubom čreve a parametre exkrécie dusíka : [Influence of decreased dietary crude protein content in weaned pigs the level of the fermentation process in large intestine and parameters of nitrogen excretion]

About the publication

Record:
BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel. Vplyv zníženého obsahu dusíkatých látok v krmive odstavčiat na úroveň fermentačného procesu v hrubom čreve a parametre exkrécie dusíka : [Influence of decreased dietary crude protein content in weaned pigs the level of the fermentation process in large intestine and parameters of nitrogen excretion] In: Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a Strednej Európy : 30. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS, 2021. ISBN 978-80-89883-12-7, CD-ROM, s. 91-94.
Year:
2021
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
UVMP share:
100 %
Autori vydania:
HREDZÁK Slavomír, ŽITŇAN Rudolf, HANČUĽÁK Jozef, BRIANČIN Jaroslav
Edition:
Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a Strednej Európy
Situation in ecologically loaded regions of Slovakia and Central Europe: The 30th Scientific Symposium with International Participation
30. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou
CD-ROM, S. 91-94
Publisher:
Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-89883-12-7
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak