After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2025
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2007
AFD
2007
AFD
POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - ŽOLDOŠ, Peter. Glazúrovanie morských rýb [Glazing of fish fillets]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-861-4, s. 350-353.
2007
AFD
2007
AFD
POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - ŽOLDOŠ, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Glazúrovanie rýb [Glazing of fish]. In: Rizikové faktory potravového reťazca, 11.10.2007, Nitra : Zborník z medzinárodnej konferencie. 1. vyd. Nitra : SPU, 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-948-2, s. 179-182.
2007
AFD
2007
AFD
PAŽÁKOVÁ, Janka - NAGY, Jozef - BURDOVÁ, Oľga - TUREK, Peter. Inhibičný účinok erytromycínu a oxytetracyklínu na jogurtovú kultúru [Inhibitory effect of erytromycine and oxytetracycline on yoghurt culture]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 289-288.
2007
AFD
2007
AFD
SOKOL, Jozef - POPELKA, Pavol - NAGY, Jozef. Rezíduá antibiotík v potravinách živočíšneho pôvodu. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. 2. -4. mája 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 144-148.
2007
AFD
2007
AFD
KORÉNEKOVÁ, Beáta - BURDOVÁ, Oľga - LAUKOVÁ, Andrea - PAŽÁKOVÁ, Janka - NAGY, Jozef. Sledovanie obsahu kyseliny mliečnej v priebehu experimentálnej výroby kravského hrudkového syra. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 280-282.
2007
AFD
2007
AFD
ŠIRJOVOVÁ JANA, N/A - NAGY, Jozef - NAGYOVÁ, Alena - PAŽÁKOVÁ, Janka. Sledovanie teplotných podmienok skladovania prepravy a predaja mliečnych výrobkov [Monitoring of temperature conditions at the storage, transport, and sale of milk products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 289-291.
2007
AFD
2007
AFD
SOKOL, Jozef - POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Stanovenie tylozínu v ovčom mlieku metódou HPLC. In: Bezpečnosť a kontrola potravín 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-861-4, s. 297-301.
2007
BCI
2007
BCI
JANTO, Rudolf - NAGY, Jozef - LAZÁR, Peter - SOJÁKOVÁ, Dagmar - LEHOCKÝ, Marcel - POKORNÝ, Jozef. Legislatíva platná v SR týkajúca sa zveriny. Rec. 1. vyd. Košice : IVVL 2007. 98 s.
2007
BCI
2007
BCI
JANTO, Rudolf - NAGY, Jozef - LAZÁR, Peter - SOJÁKOVÁ, Dagmar - LEHOCKÝ, Marcel - POKORNÝ, Jozef. Vyšetrenie zveri po ulovení : Učebný text pre potreby poľovníkov. Rec. 1. vyd. Košice : IVVL 2007. ISBN 978-80-89280-11-7, 63 s.
2007
BDE
2007
BDE
NAGY, Jozef - LENHARDT, Ľudovít - KORIMOVÁ, Ľudmila - DIČÁKOVÁ, Zuzana - POPELKA, Peter - PIPOVÁ, Monika - TOMKOVÁ, Iveta. Comparison of the quality of mechanically deboned poultry meat after different methods of separation. In: Meso. 2007. ISSN 1332-0025, Roč. 9, č. 2 (2007), s. 92-95.
Last database update: 15. 12. 2025 11:02
Number of records in database: 587
Page 30 / 59