Year
Cat
Year
Category
Publication
2004
AFD
2004
AFD
KOŽÁROVÁ, Ivona - MÁTÉ, Dionýz. Rezíduá sulfónamidov v živočíšnych produktoch hydiny a možné zdravotné riziká pre konzumentov [Sulphonamide residues in animal products derived from poultry and their potential health risks on consumers]. In: Infekčné a parazitárne choroby zvierat. Zborník referátov a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie konanej z príležitosti 55.výročia založenia UVL v Košiciach. 9. - 10.9.2004 Košice, Slovenská republika. Košice : UVL, 2004. 2004. ISBN 80-8077-007-7, s. 234-237.
2004
AFD
2004
AFD
KOŽÁROVÁ, Ivona - MÁTÉ, Dionýz. Sulfónamidy ako účinné chemoterapeutické agens v prevencii a liečbe kokcidiózy u hydiny [Sulphonamides as the effective chemotherapeutic agents used in the prevention and treatment of coccidiosis of poultry]. In: Infekčné a parazitárne choroby zvierat. Zborník referátov a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie konanej z príležitosti 55.výročia založenia UVL v Košiciach. 9. - 10.9.2004 Košice, Slovenská republika. Košice : UVL, 2004. 2004. ISBN 80-8077-007-7, s. 230-233.
2004
AFD
2004
AFD
BURDOVÁ, Oľga - CABADAJ, Rudolf - SOKOL, Jozef - MÁTÉ, Dionýz. Uplatňovanie systému integrovanej veterinárskej starostlivosti pri produkcii mlieka [Application of the system of integrated veterinary care in the milk production]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 107-112.
2004
AFG
2004
AFG
NAGY, Jozef - ZIBRÍN, Martin - MÁTÉ, Dionýz - KORIMOVÁ, Ľudmila - POPELKA, Peter. Porovnanie kvality hydinového mäsa po rôznych spôsoboch mrazenia. In: . XXXIV. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY.Brno 6.10.2004.. Brno : VFU. 2004. s.42-45.
2004
AFH
2004
AFH
JEVINOVÁ, Pavlína - MÁTÉ, Dionýz - NAGY, Jozef - CABADAJ, Rudolf. Antibacterial substances in milk and an occurence of the false positive results at the detection of inhibitory substances by the microbiological agar difusion methods. In: . Hygiena alimentorum XXV. Actual questions of production and processing of the milk - safe food for everyone. Proceedings of abstracts, 2004. 2004. ISBN 80-8077-000-X, s. 87.
2004
AFH
2004
AFH
BURDOVÁ, Oľga - CABADAJ, Rudolf - SOKOL, Jozef - MÁTÉ, Dionýz. Application of the system of integrated veterinary care in the milk production. In: . Hygiena alimentorum XXV. Actual questions of production and processing of the milk - safe food for everyone. Proceedings of abstracts, 2004. 2004. ISBN 80-8077-000-X, s.33.
2004
AFH
2004
AFH
SOKOL, Jozef - BÍREŠ, Jozef - CABADAJ, Rudolf - BURDOVÁ, Oľga - MÁTÉ, Dionýz. Order (EC) No. 178/2002 of the european parliament and the council and its practical implementation in the Slovak republic in view of the veterinary care. In: . Hygiena alimentorum XXV. Actual questions of production and processing of the milk - safe food for everyone. Proceedings of abstracts, 2004. 2004. ISBN 80-8077-000-X, s. 19.
2004
AFH
2004
AFH
SOKOL, Jozef - BÍREŠ, Jozef - CABADAJ, Rudolf - BURDOVÁ, Oľga - MÁTÉ, Dionýz. Regulation of the european community No.178/2002 of the european parliament and the council in relation to safety of foodstuffs. In: . Hygiena alimentorum XXV. Actual questions of production and processing of the milk - safe food for everyone 2004. 2004. ISBN 80-8077-000-X, s. 17.
2004
BDE
2004
BDE
LACIAKOVÁ, Anna - PIPOVÁ, Monika - MÁTÉ, Dionýz - LACIAK, Vlastimil. Microbial analysis of the meat products focused on the occurrence of microscopic filamentous fungi. In: Meso. 2004. ISSN 1332-0025, Roč. 6, č. 5 (2004), s. 24-28.
2004
BDE
2004
BDE
LACIAKOVÁ, Anna - MÁTÉ, Dionýz - PIPOVÁ, Monika - LACIAK, Vlastimil. Problematika dezinfekcie potravinárskych prevádzok. In: Maso. 2004. ISSN 1210-4086, Roč. 15, č. 4 (2004), s. 40-42.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 365