Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2010
ADF
2010
ADF
PUKÁČOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - POĽÁKOVÁ, Lucia - YISHAY, Yaniv Zangi. Staphylococi as contaminants of cow’s milk and mamary gland. In: Folia veterinaria. 2010. ISSN 0015-5748, Roč. 54, Suppl. (2010), s. 31.
2010
AFC
2010
AFC
POĽÁKOVÁ, Lucia - DUDRIKOVÁ, Eva - LOVAYOVÁ, Viera. Nežiaduce mikroorganizmy v syroch holandského typu s obsahom probiotických kultúr počas zrenia. In: Mléko & Sýry. Praha, 21. ledna 2010 : Konference: Souhrny přednášek a plakátových sdělení. 1. vyd. Praha : VŠCHT, 2010. 2010. ISBN 978-80-7080-760-6, s. 282-284.
2010
AFC
2010
AFC
LOVAYOVÁ, Viera - BURDOVÁ, Oľga - DUDRIKOVÁ, Eva - GUBA, Peter. Sledovanie počtov vybraných probiotických kultúr v syroch holandského typu počas zrenia. In: Mléko & Sýry. Praha, 21. ledna 2010 : Konference: Souhrny přednášek a plakátových sdělení. 1. vyd. Praha : VŠCHT, 2010. 2010. ISBN 978-80-7080-760-6, s. 14.
2010
AFD
2010
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva - MICHAELI, Eva. Geografické podmienky pri výrobe ovčieho hrudkového syra salašníckeho ako zaručnej tradičnej špeciality. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXI: Bezpečnosť a kvalita mlieka - súčasné problémy. 5. - 7. mája 2010, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2010. 2010. ISBN 978-80-8077-186-7, s. 351-353.
2010
AFD
2010
AFD
POĽÁKOVÁ, Lucia - DUDRIKOVÁ, Eva - LOVAYOVÁ, Viera - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalita kozieho syra vyrobeného v laboratórnych podmienkach. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXI: Bezpečnosť a kvalita mlieka - súčasné problémy. 5. - 7. mája 2010, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2010. 2010. ISBN 978-80-8077-186-7, s. 359-361.
2010
AFD
2010
AFD
POĽÁKOVÁ, Lucia - LOVAYOVÁ, Viera - DUDRIKOVÁ, Eva. Niektoré vlastnosti S. aureus izolovaného zo surového ovčieho mlieka. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. 24.-25. marca 2010, Nitra. Nitra : SPU, 2010. 2010. ISBN 978-80-552-0350-8, s. 160-163.
2010
AFD
2010
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva - TKÁČIKOVÁ, Ľudmila - MAŠLANKOVÁ, Jana - SEGURADO BENITO PILIPČINCOVÁ, Ivana. Ovčie mlieko ako surovina na ďalšie spracovanie pre výživu ľudí. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXI: Bezpečnosť a kvalita mlieka - súčasné problémy. 5. - 7. mája 2010, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2010. 2010. ISBN 978-80-8077-186-7, s. 158-162.
2010
AFD
2010
AFD
POĽÁKOVÁ, Lucia - LOVAYOVÁ, Viera - DUDRIKOVÁ, Eva. Ovčie mlieko z aspektu zdravotnej bezpečnosti. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. 24.-25. marca 2010, Nitra. Nitra : SPU, 2010. 2010. ISBN 978-80-552-0350-8, s. 160-163.
2010
AFD
2010
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - BYSTRICKÝ, Pavel. Posúdenie fyzikálno-chemických a senzorických vlastností bryndze. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXI: Bezpečnosť a kvalita mlieka - súčasné problémy. 5. - 7. mája 2010, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2010. 2010. ISBN 978-80-8077-186-7, s. 282-284.
2010
AFD
2010
AFD
KARDOŠOVÁ, A. - PORUBCOVÁ, Jarmila - ŠRUBAŘOVÁ, Ľ. - DUDRIKOVÁ, Eva. Praktické skúsenosti RVPS Púchov pri vykonávaní úradných kontrol v zmysle metodického pokynu ŠVPS SR č.13/2009 a č.14/2009. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXI: Bezpečnosť a kvalita mlieka - súčasné problémy. 5. - 7. mája 2010, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2010. 2010. ISBN 978-80-8077-186-7, s. 274-276.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 503
Page 24 / 51