Year
Cat
Year
Category
Publication
2004
AFD
2004
AFD
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - SABOLOVÁ, Gabriela - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Úroveň rozlíšenia senzorických vlastností potravinových zložiek frekventantami ŠSL [Resolving power of organoleptic characteristics of food components by professionals]. In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie:"Spoločné stravovanie", Nitra, október 2004. 2004. s.185-188.
2004
AFD
2004
AFD
MARCINČÁKOVÁ, Dana - BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Vplyv extraktu farbiva Monascus purpureus na mikroflóru mlieka použitého pri výrobe jogurtov [Influence of the Monascus purpureus pigments extrakt on microflora of the milk used by yoghurt production]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 325-327.
2004
AFD
2004
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - MARCINČÁKOVÁ, Dana - DITTRICHOVÁ, Helena - SABOLOVÁ, Gabriela. Vyhodnotenie hlavných senzorických profilov vybraných sójových výrobkov [Evaluation of the main organoleptic backgrounds of selected soybean products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 330-332.
2004
AFH
2004
AFH
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Alternative aplication natural ingredient Monascus purpureus for the manufacture fermented milk products. In: . Hygiena alimentorum XXV. Actual questions of production and processing of the milk - safe food for everyone 2004. 2004. ISBN 80-8077-000-X, s.105.
2004
AFH
2004
AFH
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - MARCINČÁKOVÁ, Dana - DITTRICHOVÁ, Helena - SABOLOVÁ, Gabriela. Evaluation of the main organoleptic backgrounds of selected soybean products. In: . Hygiena alimentorum XXV. Actual questions of production and processing of the milk - safe food for everyone 2004. 2004. ISBN 80-8077-000-X, s.108.
2004
AFH
2004
AFH
SABOLOVÁ, Gabriela - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. How changes can be expected in the food guide pyramid?. In: . Hygiena alimentorum XXV. Actual questions of production and processing of the milk - safe food for everyone 2004. 2004. ISBN 80-8077-000-X, s. 109.
2004
AFH
2004
AFH
MARCINČÁKOVÁ, Dana - BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Influence of the Monascus purpureus pigments extract on microflora of the milk used by yoghurt production. In: . Hygiena alimentorum XXV. Actual questions of production and processing of the milk - safe food for everyone 2004. 2004. ISBN 80-8077-000-X, s.106.
2004
AFH
2004
AFH
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Knowledge and consumption of milk and milk products by university students. In: . Hygiena alimentorum XXV. Actual questions of production and processing of the milk - safe food for everyone 2004. 2004. ISBN 80-8077-000-X, s. 37.
2004
AFH
2004
AFH
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - MARCINČÁKOVÁ, Dana - DITTRICHOVÁ, Helena - SABOLOVÁ, Gabriela. Organoleptic characteristics of some products produced from soya, wheat proteins and fermented rice. In: . Hygiena alimentorum XXV. Actual questions of production and processing of the milk - safe food for everyone 2004. 2004. ISBN 80-8077-000-X, s. 53.
2004
AFH
2004
AFH
DUDRIKOVÁ, Eva - BURDOVÁ, Oľga - MAĽA, Pavel. Principles of food hygiene and their using in the qualification and flexibility up-grade of the human resources in a dairy sector. In: . Hygiena alimentorum XXV. Actual questions of production and processing of the milk - safe food for everyone 2004. 2004. ISBN 80-8077-000-X, s.59.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 272