Year
Cat
Year
Category
Publication
2024
V2
2024
V2
KOVÁČOVÁ, Mariana - ZAHUMENSKÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana. Mikrobiologická kvalita konzervovaného zeleného hrášku [Microbiological quality of preserved green peas]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 389-394.
2024
V2
2024
V2
DUDRIKOVÁ, Eva - ZAHUMENSKÁ, Jana - KOVÁČOVÁ, Mariana - LOVAYOVÁ, Viera. Mrazené ovocie a zelenina: bezpečnosť a kvalita pre verejné zdravie [Frozen fruits and vegetables: safety and quality for public health]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 231-239.
2024
V2
2024
V2
SEMJON, Boris - REGECOVÁ, Ivana - OČENÁŠ, Peter - BARTKOVSKÝ, Martin - ŠUĽÁKOVÁ, Lucia - VÝROSTKOVÁ, Jana - KOSTUROVÁ, Emma - KOVÁČOVÁ, Mariana - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie obsahu histamínu vo vzťahu k počtu kvasiniek a mikroskopických vláknitých húb v jednotlivých etapách výroby bieleho vína [Comparison of histamine content in relation to the number of yeasts and microscopic filamentous fungi at different stages of white wine production]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 516-522.
2024
V2
2024
V2
VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - KOVÁČOVÁ, Mariana - ZAHUMENSKÁ, Jana - FARKAŠOVÁ, Zuzana - LEŠKO, Matej. Stanovenie antimikrobiálnej rezistencie u baktérií Klebsiella oxytoca izolovaných z potravín živočíšneho pôvodu [Determination of antimicrobial resistance in Klebsiella oxytoca bacteria isolated from food of animal origin]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 579-583.
2024
I1
2024
I1
KOVÁČOVÁ, Mariana. Degradácia bielkovinových frakcií mlieka vplyvom nežiaducich mikroorganizmov v mliekarenskom priemysle : rigorózna práca. Košice : UVLF 2024. 66 l. + CD-ROM.
2024
I1
2024
I1
SMIKOVÁ, Katarína - KOVÁČOVÁ, Mariana. Vplyv počtu somatických buniek na profil bielkovinových frakcií a kvalitatívno-technologické vlastnosti mlieka pri výrobe syrov : bakalárska práca. Košice : UVLF 2024. 34 l. + CD-ROM.
2023
V3
2023
V3
VÝROSTKOVÁ, Jana - KOVÁČOVÁ, Mariana - REGECOVÁ, Ivana - ZAHUMENSKÁ, Jana - ZIGO, František. Detection of pseudomonas bacteria in raw cow's milk. In: World journal of pharmacy and pharmaceutical sciences. 2023. ISSN 2278-4357, Vol. 12, no. 7 (2023), p. 58-64.
2023
V2
2023
V2
KOVÁČOVÁ, Mariana - REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - OČENÁŠ, Peter. Identifikácia Metschnikowia pulcherrima v procese fermentácie vína v spojitosti s biogénnymi amínami [Identification of Metschnikowia pulcherrima in the process of wine fermentation in connection with biogeneic amines]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 22-26.
2023
V2
2023
V2
VÝROSTKOVÁ, Jana - KOVÁČOVÁ, Mariana - REGECOVÁ, Ivana - DUDRIKOVÁ, Eva - ZAHUMENSKÁ, Jana - HANZELOVÁ, Zuzana - GREGOVÁ, Gabriela. Detekcia baktérií rodu pseudomonas v surovom kravskom mlieku [Detection of pseudomonas bacteria in raw cow's milk]. In: N/A : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 617-622.
2023
V2
2023
V2
ZAHUMENSKÁ, Jana - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - GUBOVÁ, Mariana - KOVÁČOVÁ, Mariana. Kontrola kvality rastlinných olejov prostredníctvom vybraných ukazovateľov [Quality control of vegetable oils through selected indicators]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 637-642.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 75