Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2023
V3
2023
V3
VARGOVÁ, Mária - ZIGO, František - VÝROSTKOVÁ, Jana - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - BURSOVÁ, Šárka - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia. Biofilm formation by Staphylococcus aureus on stainless steel surfaces and evaluation of its sensitivity to sanitizers. In: Acta veterinaria Brno. 2023. ISSN 0001-7213, Vol. 92, no. 2 (2023), p. 189-195.
(2021: 0.817 - IF, 40 - H-index, 0.892 - IF 5y, 0.264 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2023
V3
2023
V3
VARGOVÁ, Mária - VÝROSTKOVÁ, Jana - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - ZIGO, František. Effectiveness of sanitation regime in a milking parlour to control microbial contamination of teats and surfaces teat cups?. In: Annals of Agricultural and Environmental Medicine. 2023. ISSN 1232-1966, Vol. 30, no. 1 (2023), p. 55-60.
(2021: 1.603 - IF, 57 - H-index, 1.883 - IF 5y, 0.352 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2024
V2
2024
V2
VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - SEMJON, Boris - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - BARTKOVSKÝ, Martin. Vývoj mikrobioty počas fermentačného procesu vína [Development of microbiota during the fermentation process of wine]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 67-70.
2024
V2
2024
V2
REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Vývoj mykobioty vína počas fermentačného procesu [Development of wine mycobiota during the fermentation process]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 40-43.
2024
V2
2024
V2
VARGOVÁ, Mária - ZIGO, František - VÝROSTKOVÁ, Jana - FARKAŠOVÁ, Zuzana. Zhodnotenie sanitačných opatrení v pekárenskom podniku [Evaluation of sanitation measures in a bakery]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 92-95.
2024
V2
2024
V2
SEMJON, Boris - JENČOVÁ, Lea - BARTKOVSKÝ, Martin - REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - MARCINČÁK, Slavomír. Zmeny kolorimetrických parametrov vzoriek bielych vín počas skladovania v rôznych teplotných podmienkach [Changes in the colorimetric parameters of white wine samples during storage under different temperature conditions]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 343-347.
2024
V2
2024
V2
ZAHUMENSKÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - NAĎ, Pavel - KOVÁČOVÁ, Mariana - VÝROSTKOVÁ, Jana. Hodnotenie kvality hrášku po tepelnom spôsobe spracovania [Evaluation of the quality of peas after thermal processing]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 584-592.
2024
V2
2024
V2
KOVÁČOVÁ, Mariana - ZAHUMENSKÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana. Mikrobiologická kvalita konzervovaného zeleného hrášku [Microbiological quality of preserved green peas]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 389-394.
2024
V2
2024
V2
MESARČOVÁ, Lýdia - SKURKOVÁ, Lenka - REITZNEROVÁ, Anna - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - MAKIŠ, Andrej - MARCINČÁK, Slavomír. Ochrana a welfare ošípaných počas prvej fázy pred zabíjaním na bitúnku [Protection and welfare of pigs during first phase of slaughter in the slaughterhouse]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 107-114.
2024
V2
2024
V2
FARKAŠOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - LACKOVÁ, Zuzana - VARGOVÁ, Mária - VÝROSTKOVÁ, Jana. Porovnanie kultivačných testov na detekciu mastitíd u dojníc [Comparison of rapid cultivation tests for detection of mastitis in dairy cows]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 240-248.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 199
Page 3 / 20