Year
Cat
Year
Category
Publication
2022
V3
2022
V3
REGECOVÁ, Ivana - SEMJON, Boris - JEVINOVÁ, Pavlína - OČENÁŠ, Peter - VÝROSTKOVÁ, Jana - ŠUĽÁKOVÁ, Lucia - NOSKOVÁ, Erika - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin. Detection of microbiota during the fermentation process of wine in relation to the biogenic amine content. In: Foods. 2022. ISSN 2304-8158, Vol. 11, no. 19 (2022), art. no. 3061, p. [1-14]
(2022: 5.200 - IF, 73 - H-index, 5.500 - IF 5y, 0.771 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
(2022: 5.200 - IF, 73 - H-index, 5.500 - IF 5y, 0.771 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2021
ADC
2021
ADC
VALKO-ROKYTOVSKÁ, Marcela - OČENÁŠ, Peter - SALAYOVÁ, Aneta - KOSTECKÁ, Zuzana. Breast cancer: targeting of steroid hormones in cancerogenesis and diagnostics. In: International Journal of Molecular Sciences. 2021. ISSN 1422-0067, Vol. 22, no. 11 (2021), art. no. 5878, p. [1-15]
(2021: 6.208 - IF, 195 - H-index, 6.628 - IF 5y, 1.176 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
(2021: 6.208 - IF, 195 - H-index, 6.628 - IF 5y, 1.176 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2021
ADC
2021
ADC
OČENÁŠOVÁ, Lucia - BUDOVSKÁ, Mariana - OČENÁŠ, Peter - TOMÁŠKOVÁ, Nataša - BAGO PILÁTOVÁ, Martina - MOJŽIŠ, Ján. The first synthesis of natural alkaloid capparine A. In: Tetrahedron. 2021. ISSN 0040-4020, Vol. 77, no. (2021), art. no. 131772, p. [1-12]
(2021: 2.388 - IF, 226 - H-index, 2.134 - IF 5y, 0.507 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
(2021: 2.388 - IF, 226 - H-index, 2.134 - IF 5y, 0.507 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
2020
ADC
2020
ADC
VALKO-ROKYTOVSKÁ, Marcela - OČENÁŠ, Peter - SALAYOVÁ, Aneta - TITKOVÁ, Radka - KOSTECKÁ, Zuzana. Specific urinary metabolites in canine mammary gland tumors. In: Journal of Veterinary Science. 2020. ISSN 1229-845X, Vol. 21, no. 2 (2020), art. no. 23, p. [1-10]
(2020: 1.672 - IF, 47 - H-index, 1.904 - IF 5y, 0.547 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
(2020: 1.672 - IF, 47 - H-index, 1.904 - IF 5y, 0.547 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
2013
ADD
2013
ADD
OČENÁŠ, Peter - TOMÁŠOVÁ, Lucia - KUTSCHY, Peter - PAZDERA, Pavel - MOJŽIŠ, Ján - BAGO PILÁTOVÁ, Martina. Spirocyclisation of phytoalexin 1-methoxybrassinin in the presence of Grignard reagents. In: Chemical Papers. 2013. ISSN 0366-6352, Vol. 67, č. 6(2013), s. 631-642.
(2013: 1.193 - IF, 40 - H-index, 1.092 - IF 5y, 0.288 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
(2013: 1.193 - IF, 40 - H-index, 1.092 - IF 5y, 0.288 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2024
V2
2024
V2
SEMJON, Boris - REGECOVÁ, Ivana - OČENÁŠ, Peter - BARTKOVSKÝ, Martin - ŠUĽÁKOVÁ, Lucia - VÝROSTKOVÁ, Jana - KOSTUROVÁ, Emma - KOVÁČOVÁ, Mariana - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie obsahu histamínu vo vzťahu k počtu kvasiniek a mikroskopických vláknitých húb v jednotlivých etapách výroby bieleho vína [Comparison of histamine content in relation to the number of yeasts and microscopic filamentous fungi at different stages of white wine production]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 516-522.
2023
V3
2023
V3
MILKOVIČOVÁ, Mária - ŠIMKOVÁ, Jana - VALKO-ROKYTOVSKÁ, Marcela - OČENÁŠ, Peter - SALAYOVÁ, Aneta - BHIDE, Mangesh Ramesh. Lyme borreliosis in dogs: background, epidemiology, diagnostics, treatment and prevention. In: Folia veterinaria. 2023. ISSN 0015-5748, Roč. 67, č. 1 (2023), s. 75-90.
2023
V2
2023
V2
VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - OČENÁŠ, Peter - MESARČOVÁ, Lýdia. Changes in the microbiota during the wine fermentation process in relation to tyramine. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 59-64.
2023
V2
2023
V2
REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - OČENÁŠ, Peter - MESARČOVÁ, Lýdia. Histamín a jeho vplyv na mykobiotu vína počas fermentačného procesu [Histamine and its effect on wine mycobiota during the fermentation process]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 44-50.
2023
V2
2023
V2
KOVÁČOVÁ, Mariana - REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - OČENÁŠ, Peter. Identifikácia Metschnikowia pulcherrima v procese fermentácie vína v spojitosti s biogénnymi amínami [Identification of Metschnikowia pulcherrima in the process of wine fermentation in connection with biogeneic amines]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 22-26.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 39