Year
Cat
Year
Category
Publication
2018
ADC
2018
ADC
SEMJON, Boris - KRÁL, Martin - POSPIECH, Matej - REITZNEROVÁ, Anna - MAĽOVÁ, Jana - TREMLOVÁ, Bohuslava - DUDRIKOVÁ, Eva. Application of multiple factor analysis for the descriptive sensory evaluation and instrumental measurements of bryndza cheese as affected by vacuum packaging [Využitie viacnásobnej faktorovej analýzy pre deskriptívnu senzorickú analýzu a inštrumentálne merania bryndze ovplyvnenej vákuovým balením]. In: International Journal of Food Properties. 2018. ISSN 1094-2912, Vol. 21, č. 1(2018), s. 1508-1522.
(2018: 1.398 - IF, 45 - H-index, 1.405 - IF 5y, 0.494 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
(2018: 1.398 - IF, 45 - H-index, 1.405 - IF 5y, 0.494 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2018
ADC
2018
ADC
SEMJON, Boris - REITZNEROVÁ, Anna - POLÁKOVÁ, Zuzana - VÝROSTKOVÁ, Jana - MAĽOVÁ, Jana - KORÉNEKOVÁ, Beáta - DUDRIKOVÁ, Eva - LOVAYOVÁ, Viera. The effect of traditional production methods on microbial, physico‐chemical and sensory properties of ‘Slovenská bryndza’ Protected Geographical Indication cheese [Vplyv tradičných metód výroby na mikrobiologické, fyzikálno-chemické a senzorické vlastnosti Slovenskej bryndze, syr s Chráneným zemepisným označením]. In: International Journal of Dairy Technology. 2018. ISSN 1364-727X, Vol. 71, no. 3 (2018), p. 709-716.
(2018: 1.522 - IF, 51 - H-index, 1.589 - IF 5y, 0.519 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
(2018: 1.522 - IF, 51 - H-index, 1.589 - IF 5y, 0.519 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2025
V3
2025
V3
HISIRA, Vladimír - ZAHUMENSKÁ, Jana - KADAŠI, Marián - MEKKOVÁ, Simona - MUDROŇ, Pavol - ZIGO, František - VARGOVÁ, Mária. Comparison of somatic cell counting devices in cows' milk: evaluating accuracy and reliability of delaval cell counter, and Lactoscan SCC with fossomatic methods. In: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 2025. ISSN 1338-5178, Roč. 14, č. 5 (2025), art. no. 11477, p. [1-3]
(2024: 0.800 - IF, 0.800 - IF 5y, 0.243 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
(2024: 0.800 - IF, 0.800 - IF 5y, 0.243 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2024
V3
2024
V3
ZAHUMENSKÁ, Jana - ZIGO, František - MIHOK, Tomáš - KOVÁČOVÁ, Mariana - FARKAŠOVÁ, Zuzana - VÝROSTKOVÁ, Jana - LACKOVÁ, Zuzana - VARGOVÁ, Mária. Analysis of the quality of curds from Slovakia and neighbouring countries. In: Czech Journal of Food Sciences. 2024. ISSN 1212-1800, Vol. 42, no. 5 (2024), p. 317-329.
(2024: 1.000 - IF, 1.500 - IF 5y, 0.308 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
(2024: 1.000 - IF, 1.500 - IF 5y, 0.308 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2024
V3
2024
V3
ZAHUMENSKÁ, Jana - ZIGO, František - KOVÁČOVÁ, Mariana - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - HISIRA, Vladimír - MIHOK, Tomáš - VÝROSTKOVÁ, Jana - FARKAŠOVÁ, Zuzana. Influence of different milking methods on milk quality based on somatic cell count and basic composition. In: Annals of Agricultural and Environmental Medicine. 2024. ISSN 1232-1966, Vol. 31, no. 2 (2024), p. 198-204.
(2024: 1.200 - IF, 1.600 - IF 5y, 0.386 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
(2024: 1.200 - IF, 1.600 - IF 5y, 0.386 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2024
V3
2024
V3
FARKAŠOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - ARVAIOVÁ, Juliana - HALÁS, Šimon - VARGOVÁ, Mária - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - ZAHUMENSKÁ, Jana - IBRAHIM, Rawia M. - REHAN, Ibrahim F.. Comparison of cultivation tests to detection mastitis in dairy cows. In: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 2024. ISSN 1338-5178, Vol. 13, no. 4 (2024), art. no. 10507, p. [1-4]
(2024: 0.800 - IF, 0.800 - IF 5y, 0.243 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
(2024: 0.800 - IF, 0.800 - IF 5y, 0.243 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2025
V2
2025
V2
KOVÁČOVÁ, Mariana - ZAHUMENSKÁ, Jana - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva. Hygienické riziká spojené s technologickou úpravou mrazených potravín [Hygienic risks associated with the technological processing of frozen foods]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 238-244.
2025
V2
2025
V2
MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - ZAHUMENSKÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - KOVÁČOVÁ, Mariana. Vplyv technologickej úpravy na sekundárne metabolity v mrazených potravinách [Influence of technological treatment on secondary metabolites in frozen foods]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 314-324.
2024
V2
2024
V2
ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana - ZAHUMENSKÁ, Jana - VELGOSOVÁ, Oksana - MAČÁK, Lívia. Baktericídna účinnosť strieborných nanočastíc syntetizovaných pomocou extraktu z listov [Bactericidal efficacy of silver nanoparticles synthesized with lavender leaf extract]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 337-343.
2024
V2
2024
V2
KOVÁČOVÁ, Mariana - ZAHUMENSKÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - HANZELOVÁ, Zuzana. Kvalita mrazeného špenátového pretlaku z pohľadu spotrebiteľa [Quality evaluation of frozen spinach puree from the consumer's point of view]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 126-131.
Last database update: 22. 09. 2025 11:26
Number of records in database: 177