Year
Cat
Year
Category
Publication
2012
ACB
2012
ACB
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MÁTÉ, Dionýz - NAGY, Jozef - TUREK, Peter. Senzorické hodnotenie potravinárskych surovín : Vysokoškolská učebnica pre študijný program Trh a kvalita potravín. Rec. Eva Dudriková, Janka Pažáková. 1. vyd. Košice : UVLF 2012. ISBN 978-80-8077-298-7, 159 s.
2012
ADF
2012
ADF
LAUKOVÁ, Andrea - TUREK, Peter. Application of nisin into slovak fermented salami púchov experimentally inoculated with Listeria innocua. In: Potravinárstvo. 2012. ISSN 1337-0960, Vol. 6, č. 4 (2012), online, s. 32-35.
2012
ADF
2012
ADF
ŠPAKOVSKÁ, Eva - MARCINČÁK, Slavomír - BAČA, Martin - TUREK, Peter. Polyfenolic content and antioxidative activity of wines from the Sobrance wine region. In: Potravinárstvo. 2012. ISSN 1337-0960, Vol. 6, č. 3 (2012), online, s. 32-35.
2012
AFC
2012
AFC
ŠPAKOVSKÁ, Eva - MARCINČÁK, Slavomír - BAČA, Martin - TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz. Antioxidačné vlastnosti vín východoslovenskej vinohradníckej oblasti. In: Hygiena a technologie potravin - XLII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 17. a 18. října 2012. Brno : VFU, 2012. 2012. ISBN 978-80-7305-632-2, [CD-ROM], s. 251-254.
2012
AFC
2012
AFC
LUPTÁKOVÁ, Oľga - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - POPELKA, Peter - NAGYOVÁ, Alena. Porovnanie úhynov počas výkrmu, prepravy a výsledkov prehliadky post mortem brojlerových kurčiat z hál s rôznou technológiou. In: Hygiena a technologie potravin - XLII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 17. a 18. října 2012. Brno : VFU, 2012. 2012. ISBN 978-80-7305-632-2, [CD-ROM], s. 180-183.
2012
AFD
2012
AFD
LUPTÁKOVÁ, Oľga - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - TUREK, Peter - NAGYOVÁ, Alena. Analýza trendov úhynu počas prepravy a príčin nepožívateľnosti brojlerových kurčiat v rokoch 2006-2010. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 193-196.
2012
AFD
2012
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - ŠPAKOVSKÁ, Eva - BAČA, Martin - TUREK, Peter - BAFFIOVÁ, Dianna. Antioxidačné vlastnosti vín Sobraneckého vinohradníckeho rajónu. In: Bezpečnosť a kontrola potravín, Nitra, 28. -.29. marec 2012 : Zborník prác z IX. medzinárodnej vedeckej konferencie. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2012. 2012. ISBN 978-80-552-0769-8, s. 238-241.
2012
AFD
2012
AFD
NAGY, Jozef - PAULSEN, Peter - LAZÁR, Peter - TUREK, Peter - NAGYOVÁ, Alena - POPELKA, Peter. Comparison of selected chemical composition indicators of Mouflon muscles with other kinds of wild game. In: Folia veterinaria. 2012. ISSN 0015-5748, Roč. 56, Suppl. 1 (2012), s. 44-45.
2012
AFD
2012
AFD
TUREK, Peter. Kontrola kvality mäsových výrobkov v SR. In: Bezpečnosť a kontrola potravín, Nitra, 28. -.29. marec 2012 : Zborník prác z IX. medzinárodnej vedeckej konferencie. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2012. 2012. ISBN 978-80-552-0769-8, s. 205-210.
2012
AFD
2012
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - BAČA, Martin - NAGY, Jozef - MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁKOVÁ, Dana - TUREK, Peter. Kvalitatívne parametre chladenej hydiny v slovenských obchodoch. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 163-165.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 375