Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2005
AFD
2005
AFD
ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - PIPOVÁ, Monika - ĎUREČKO, Rastislav - LAKTIČOVÁ, Katarína - ONDRAŠOVIČ, Miloslav. Sanitácia ako súčasť opatrení udržiavania hygienickej kvality potravín [Sanitation as a part of measures used for the maintenance of food quality]. In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry. Košice : UVL, 2005. 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 321-324.
2005
AFD
2005
AFD
NAGY, Jozef - JANTOVÁ, A. - PIPOVÁ, Monika - JANTO, Rudolf. Vplyv chladenia na mikrobiologickú kvalitu povrchu a zreví proces mäsa ošípaných [Influence of chilling on microbiological quality of carcass surface and postmortal processes in pork]. In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry. Košice : UVL, 2005. 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 309-312.
2005
AFD
2005
AFD
PIPOVÁ, Monika - LACIAKOVÁ, Anna - JEVINOVÁ, Pavlína - NAGY, Jozef. Výskyt baktérií Exherichia coli v mäse voľne žijúcich bažantov [Appearance of bacteria Escherichia coli in meat of wild pheasants]. In: Rizikové faktory potravinového reťazca. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2005. 2005. ISBN 80-8069-594-6, s. 263-267.
2005
AFD
2005
AFD
JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter. Výskyt rezistentných koagulazo-negatívnych stafylokokov v mäse voľne žijúcich zajacov poľných (Lepus europaeus) [Appearance of resistant coagulase-negative staphylococci in wild hare meat]. In: Risk Factors of Food Chain, October 6th, 2005, Nitra : Proceeding Book of 5-th International Scientific Conference. 1. vyd. Nitra : SPU, 2005. 2005. ISBN 80-8069-594-6, s. 126-130.
2005
AFH
2005
AFH
PIPOVÁ, Monika - LACIAKOVÁ, Anna - JEVINOVÁ, Pavlína - NAGY, Jozef. Appearance of bacteria Escherichia coli in meat of wild pheasants. In: . Risk Factor of Food Chain, Nitra, October 6-th, 2005 : Proceeding Book (Abstracts) of 5-th International Scientific Conference. 1. vyd. Nitra : SPU, 2005. 2005. ISBN 80-8069-593-8, s. 35.
2005
AFH
2005
AFH
JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter. Appearance of resistant coagulase-negative staphylococci in wild hare meat. In: . Risk Factor of Food Chain, Nitra, October 6-th, 2005 : Proceeding Book (Abstracts) of 5-th International Scientific Conference. 1. vyd. Nitra : SPU, 2005. 2005. ISBN 80-8069-593-8, s. 19.
2005
AFH
2005
AFH
LACIAKOVÁ, Anna - ČONKOVÁ, Eva - PIPOVÁ, Monika - LACIAK, Vlastimil. Contamination of food-stuffs with microscopic filamentous fungi. In: . Risk Factor of Food Chain, Nitra, October 6-th, 2005 : Proceeding Book (Abstracts) of 5-th International Scientific Conference. 1. vyd. Nitra : SPU, 2005. 2005. ISBN 80-8069-593-8, s. 26-27.
2005
AFH
2005
AFH
KOVALIKOVÁ, Miroslava - PIPOVÁ, Monika - LACIAKOVÁ, Anna - JEVINOVÁ, Pavlína - CEHLÁR, Ján - LAZÁR, Peter - PAULSEN, Peter - WINKELMAYER, Rudolf. Microbiological changes in non-eviscerated pheasants and their influence on composition and quality of meat during cold storage. In: . IV INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON WILD FAUNA.PROGRAMME AND ABSTRACRS. 1. vydanie Košice : WAVES SLOVAKIA, 2005. 2005. ISBN 80-8077-019-0, s. 48.
2005
AFH
2005
AFH
LACIAKOVÁ, Anna - PIPOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - LACIAK, Vlastimil. Pôsobenie vybraných dezinfekčných prípravkov pri aspergilóze hydiny. In: . EKOLÓGIA A VETERINÁRNA MEDICÍNA VI. -Hygienické a ekologické problémy vo vzťahu k veterinárnej medicíne. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2005. 2005. ISBN 80-8077-021-2, s. 46.
2005
AFH
2005
AFH
JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - KORIMOVÁ, Ľudmila. The antibioc-resistant Staphylococcus aureus isolates from muscular tissue of Lepus europaeus. In: . IV INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON WILD FAUNA.PROGRAMME AND ABSTRACRS. 1. vydanie Košice : WAVES SLOVAKIA, 2005. 2005. ISBN 80-8077-019-0, s. 82.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 339
Page 23 / 34