Year
Category
Publication
2023
V3
MITRÍK, Tomáš - MITRÍK, Andrej - KOŘÍNEK, Dušan. 1,2-propanediol in maize silages with nutrients measurement using nirs technology. In: Acta Fytotechnica et Zootechnica. 2023. ISSN 1335-258X, Roč. 26, č. 2 (2023), s. 138-146.
(3 - H-index, 0.156 - SJR, Q4 - SJR Best Q)
(3 - H-index, 0.156 - SJR, Q4 - SJR Best Q)
2023
V3
DUKÁT, Andrej - PAYER, Juraj - KYSELOVIČ, Ján - KOLLER, Tomáš - KRIŠKA, Milan - BERNADIČ, Marián - ŠIMKO, Fedor. Fenylacetylglutamín - nový biomarker z črevného mikrobiómu v predikcii kardiovaskulárneho rizika : [he phenylacethylglutamine - a new biomarker from the intestinal microbiome and prediction of cardiovascular risk] In: Lekársky obzor. 2023. ISSN 0457-4214, Roč. 72, č. 3 (2023), s. 123-126.
(6 - H-index, 0.186 - SJR, Q4 - SJR Best Q)
(6 - H-index, 0.186 - SJR, Q4 - SJR Best Q)
2023
V3
MITRÍK, Tomáš - MITRÍK, Andrej. Silage maturity of maize in a foothill area with NIRS method support – part II. In: Acta Fytotechnica et Zootechnica. 2023. ISSN 1335-258X, Roč. 26, č. 2 (2023), s. 102-108.
(3 - H-index, 0.156 - SJR, Q4 - SJR Best Q)
(3 - H-index, 0.156 - SJR, Q4 - SJR Best Q)
2023
V2
MIGDAŁ, Władysław - WALCZYCKA, Maria - GOLIAN, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - SZLAGOR, Jakub. Application of wild garlic (Allium ursinum L.) for production of lamb sausage. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 217-219.
2023
V2
VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - OČENÁŠ, Peter - MESARČOVÁ, Lýdia. Changes in the microbiota during the wine fermentation process in relation to tyramine. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 59-64.
2023
V2
LAUKOVÁ, Andrea - FRAQUEZA, Maria Joao - ALFAIA, Cristina - FOCKOVÁ, Valentína - KANDRIČÁKOVÁ, Anna - KOTĚŠOVSKÁ, Natália - POGÁNY SIMONOVÁ, Monika. Citlivosť kmeňov Staphylococcus aureus z ovčieho hrudkového syra ku lantibiotickým bakteriocínom, galidermín a nizín : [Susceptibility of the strains Staphylococcus aureus from ewes milk lump cheese to lantibiotic bacteriocins-gallidermin and nisin] In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 32-34.
2023
V2
MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - NAGY, Jozef. Fermentované produkty a humínové látky výžive hydiny, nový prístup k produkcii bezpečných a funkčných potravín : [Fermented products and humic substances in poultry nutrition new approach to production of safe and functional foods] In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 208-212.
2023
V2
REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - OČENÁŠ, Peter - MESARČOVÁ, Lýdia. Histamín a jeho vplyv na mykobiotu vína počas fermentačného procesu : [Histamine and its effect on wine mycobiota during the fermentation process] In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 44-50.
2023
V2
KOVÁČOVÁ, Mariana - REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - OČENÁŠ, Peter. Identifikácia Metschnikowia pulcherrima v procese fermentácie vína v spojitosti s biogénnymi amínami : [Identification of Metschnikowia pulcherrima in the process of wine fermentation in connection with biogeneic amines] In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 22-26.
2023
V2
LAUKOVÁ, Andrea - FRAQUEZA, Maria Joao - ALFAIA, Cristina - FOCKOVÁ, Valentína - POGÁNY SIMONOVÁ, Monika. Kmene druhu Staphylococcus hominis detegované v surovom kozom mlieku a ich citlivosť ku nizínu : [The species strains Staphylococcus hominis detected in raw goat milk and their susceptibility to nisin] In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 27-30.
Last database update: 09. 05. 2024 08:32:29
Number of records in database: 589