After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2025
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2025
V2
2025
V2
VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - ZIGO, František - ZAHUMENSKÁ, Jana - SMEREKOVÁ, Zuzana. Detekcia antimikrobiálnej rezistencie druhu Burkholderia cepacia izolovanej z mlieka [Detection of antimicrobial resistance of Burkholderia cepacia species isolated from milk]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2025. 2025. ISBN 978-80-8266-081-7, online, s. 93-97.
2025
V2
2025
V2
REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - LOVAYOVÁ, Viera - ZIGO, František - KOVÁČOVÁ, Mariana. Detekcia rezistentných baktérii Hafnia alvei v nepasterizovanom kravskom mlieku [Detection of resistant Hafnia alvei bacteria in unpasteurized cow's milk]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2025. 2025. ISBN 978-80-8266-081-7, online, s. 74-78.
2025
V2
2025
V2
MARCINČÁK, Slavomír - NOSKOVÁ, Erika - REITZNEROVÁ, Anna - MESARČOVÁ, Lýdia - SEMJON, Boris. Extrakty rastlín, využívané ako prírodné antioxidanty pri produkcii fermentovaných mäsových výrobkov [Plant extracts as a natural antioxidants used in the production of fermented meat products]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2025. 2025. ISBN 978-80-8266-081-7, online, 276-283.
2025
V2
2025
V2
HREŠKO, Stanislav - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - MIHOK, Tomáš - HARČÁROVÁ, Michaela - BUJŇÁK, Lukáš. Hodnotenie niektorých biochemických parametrov u prasiatok po kŕmení diétami s prídavkom humínových látok [Evaluation of some biochemical parameters in piglets after feeding diets with added humic substances]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2025. 2025. ISBN 978-80-8266-081-7, online, s. 262-267.
2025
V2
2025
V2
HARČÁROVÁ, Michaela - BUJŇÁK, Lukáš - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - MARCIN, Andrej - HREŠKO, Stanislav - TVRDÁ, Alica. Kvantitatívne stanovenie zearalenónu v kukurici siatej [Quantitative determination of zearalenone in maize]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2025. 2025. ISBN 978-80-8266-081-7, online, s. 371-374.
2025
V2
2025
V2
MARCIN, Andrej - HARČÁROVÁ, Michaela - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - BUJŇÁK, Lukáš - MIHOK, Tomáš. Myopatyie kurčiat Ross 308 stanovené po kŕmnom pokuse [Myopathies in chickens Ross 308 determined after feeding experiment]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2025. 2025. ISBN 978-80-8266-081-7, online, s. 268-275.
2025
V2
2025
V2
LAUKOVÁ, Andrea - TOMÁŠKA, Martin - DRONČOVSKÝ, Maroš - DVOROŽŇÁKOVÁ, Emília - PETROVÁ, Miroslava - ZÁBOLYOVÁ, Natália - BINO, Eva - KOLOŠTA, Miroslav - MAĎAR, Marián - MUCHA, Rastislav - POGÁNY SIMONOVÁ, Monika. Prospešnosť kmeňa Lactococcus lactis MK1/3 zo surového kozieho mlieka [Benefits of the strain Lactococcus lactis MK1/3 from raw goat milk]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2025. 2025. ISBN 978-80-8266-081-7, online, s. 46-49.
2025
V2
2025
V2
MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - KIMÁKOVÁ, Tatiana - SEMJON, Boris. Športová preferencia a pohybová aktivita študentov vysokkej školy [Sports preference and physical activity of university students]. In: Vysokoškolská telesná výchova a šport, pohybová aktivita a zdravý životný štýl 2025 : Recenzovaný zborník vedeckých prác. : Technická univerzita v Košiciach, 2025. 2025. ISBN 978-80-553-4839-1, s. 100-106.
2025
V2
2025
V2
TIMKOVIČOVÁ LACKOVÁ, Petra - MASKAĽOVÁ, Iveta - MIHOK, Tomáš - FARKAŠOVÁ, Zuzana. Vplyv počtu somatických buniek na produkciu a zloženie mlieka dojníc [Effect of somatic cell count on milk yield and composition in dairy cows]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2025. 2025. ISBN 978-80-8266-081-7, online, s. 224-228.
2025
V2
2025
V2
MASKAĽOVÁ, Iveta - TIMKOVIČOVÁ LACKOVÁ, Petra - VAJDA, Vladimír - FRAŇOVÁ, Beáta. Vplyv výživy na efektívnosť produkcie mlieka a ekologickú záťaž [The effect of nutrition on efficiency of milk production and ecological load]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2025. 2025. ISBN 978-80-8266-081-7, online, s. 211-218.
Last database update: 15. 12. 2025 11:02
Number of records in database: 848
Page 18 / 85