Year
Cat
Year
Category
Publication
2011
ADF
2011
ADF
NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - NAGYOVÁ, Alena - MARCINČÁK, Slavomír. COMPARISON OF CHILLING OPERATIONS OF SLAUGHTERED ANIMALS. In: Folia veterinaria. 2011. ISSN 0015-5748, Roč. 55, suppl. 2 (2011), s. 32-34.
2011
AEE
2011
AEE
NAGY, Jozef - PAULSEN, Peter - POPELKA, Peter - LAZÁR, Peter - SOROKA, Jaroslav - LEDECKÝ, Valent - MARCINČÁK, Slavomír - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BYSTRICKÝ, Pavel. Evaluation of some parameters of post mortem changes of pheasant (Phasianus colchicus). In: Game Meat Hygienein Focus : Microbiology, epidemiology, risk analysis and quality assurance. 1. vyd. Wageningen : Wageningen Academic Publishers, 2011. 2011. ISBN 978-90-8686-165-1, s. 325-331.
2011
AFC
2011
AFC
MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona - NAGY, Jozef - MOLNÁR, Ladislav. Chemické zloženie mäsa vybraných druhov zveri. In: Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011. Brno : VFU, 2011. 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 122-125.
2011
AFC
2011
AFC
NAGY, Jozef - ŽOLDOŠ, Peter - POPELKA, Peter - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - NAGYOVÁ, Alena - LUPTÁKOVÁ, Oľga. Monitoring obchodnej siete so zameraním na predaj glazúrovaných produktov morského rybolovu. In: Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011. Brno : VFU, 2011. 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 145-148.
2011
AFD
2011
AFD
MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - MOLNÁR, Ladislav. Faktory vplývajúce na hodnoty koncentrácie kyseliny mliečnej, fosfátov a hodnotu pH mäsa u vybraných druhov zveri. In: Vedecké práce doktorandov 2011. VI. ročník, Košice, 13.-14. september 2011. Košice : SAV Ústav fyziológie zvierat, 2011. 2011. ISBN 978-80-8077-248-2, s. 101-104.
2011
AFD
2011
AFD
KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - MAČANGA, Ján - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - KORÉNEK, Marián - PAULSEN, Peter. Fyzikálne a biochemické zmeny v priebehu zrecieho procesu mäsa zajacov. In: Seminár pri príležitosti životného jubilea (80. narodenín) Prof. Ing. Štefana Ivanka, DrSc. Košice, 26.5.2011. Košice : UVLF, 2011. 2011. ISBN 978-80-8077-234-5, s. 34-37.
2011
AFD
2011
AFD
NAGY, Jozef - ŠMÝKAL, Marek - POPELKA, Peter - NAGYOVÁ, Alena - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie priebehu vychladzovania mäsa jatočných zvierat. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXII: Mäso a mäsové výrobky - produkcia, bezpečnosť a kvalita pri príležitosti životného jubilea Prof. MVDr. Petra Tureka, PhD. 11.-13. mája 2011, Štrbské Pleso, SR. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2011. 2011. ISBN 978-80-8077-231-4, s. 147-150.
2011
AFD
2011
AFD
NAGY, Jozef - PEKÁR, Ivo - POPELKA, Peter - LUPTÁKOVÁ, Oľga - NAGYOVÁ, Alena - GULOVIČ, Juraj. Systém kontroly hydinového mäsa. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra, 30. - 31. marec 2011. : Zborník prác z VIII. medzinárodnej vedeckej konferencie. Nitra : SPU, 2011. 2011. ISBN 978-80-552-0559-5, s. 30-33.
2011
AFH
2011
AFH
MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - MOLNÁR, Ladislav. Porovnanie počiatočných hodnôt kyseliny mliečnej, fosfátov a hodnoty pH v mäse vybraných druhov voľne žijúcej a farmovej zveri. In: Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve. Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve, Košice, 10. - 11. november 2011 : IV. vedecká konferencia: Zborník abstraktov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2011. 2011. ISBN 978-80-970552-2-6, CD-ROM, s. 84.
2011
AFH
2011
AFH
MESARČOVÁ, Lýdia - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - ŽOLDOŠ, Peter. Vplyv prírodných antioxidantov v glazúre na oxidačné zmeny mäsa sleďa. In: Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve. Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve, Košice, 10. - 11. november 2011 : IV. vedecká konferencia: Zborník abstraktov. 2011. CD-ROM, s. 86.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 584