Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2017
AFD
2017
AFD
ROBA, Pavol - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter - KORÉNEKOVÁ, Beáta. Sledovanie fyzikálno-chemických zmien v priebehu zrenia mäsa pštrosov [Observation of physico-chemical changes during ripening of ostrich meat]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XIV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na CD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2017. 2017. ISBN 978-80-552-1649-2, CD-ROM, s. 237-241.
2017
AFD
2017
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - ČERTÍK, Milan - MAČANGA, Ján - POPELKA, Peter - HUDÁK, Marek - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Účinok fermentovaného krmiva s obsahom gama-linolénovej kyseliny a beta-karoténu na kvalitu mäsa brojlerových kurčiat [Effect of fermented feed with gama-linolenic acid and beta-carotene content on quality of brojler chicken meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 168-171.
2017
AFG
2017
AFG
MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - HUDÁK, Marek - POPELKA, Peter - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - MAČANGA, Ján. Impact of feeding 100.000000ermented bioproduct enriched with biologically active compounds on fatty acid profile and quality of chicken breast meat. In: Veterinary Science and Profession. Book of Abstracts 7th International Congress "Veterinary Science and Profession", October 5th-7th 2017, Zagreb, Croatia. 1. vyd. Zagreb : University of Zagreb, 2017. 2017. ISBN 978-853-8006-13-5, s. 102.
2017
BCI
2017
BCI
NAGY, Jozef - BYSTRICKÝ, Pavel - DUDRIKOVÁ, Eva - JEVINOVÁ, Pavlína - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGYOVÁ, Alena - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter. Food Safety [Bezpečnosť krmív]. Rec. Peter Lazár, Ivo Pekár. 1. vyd. Košice : UVLF 2017. ISBN 978-80-8077-560-5, 251 s.
2017
BDE
2017
BDE
ROBA, Pavol - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter. Sledovanie fyzikálno-chemických zmien v pribehu zrenia mäsa pštrosov [Monitoring of the physico-chemical changes during ostrich meat ripening]. In: Maso. 2017. ISSN 1210-4086, Roč. 28, č. 3(2017), s. 47-50.
2017
BEE
2017
BEE
SASÁKOVÁ, Naďa - MOJŽIŠOVÁ, Jana - VENGLOVSKÝ, Ján - GREGOVÁ, Gabriela - POPELKA, Peter - PAPAJOVÁ, Ingrid - SZABÓOVÁ, Tatiana - TÓTH, František. Water quality at different sites of rainbow trout breeding farm [Kvalita vody na rôznych miestach fariem chovu pstruha dúhového]. In: ISAH Congress 2017, March 19 – 23, 2017, Mazatlán, Sinaloa, Mexico : Proceedings of the XVIII International Congress of the International Society for Animal Hygiene “International Co-operation and Solidarity in Animal Hygiene towards One Health”. 1. vyd. Sinaloa : Autonomous University of Sinaloa, 2017. 2017. online, s. 352-355.
2017
FAI
2017
FAI
HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie [Proceedings of abstracts: Safety of meat and meat products in searching for traditional quality]. 1. vyd. Košice : UVLF 2017. ISBN 978-80-8077-533-9, 66 s.
2017
FAI
2017
FAI
HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie [Proceedings of lectures: Safety of meat and meat products in searching for traditional quality]. 1. vyd. Košice : UVLF 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, 286 s.
2016
ACB
2016
ACB
TUREK, Peter - KAMENÍK, Jozef - MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - MAŽENSKÝ, Dávid - NAGY, Jozef - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter - POSPIECH, Matej. Hygiena a technológia mäsa a mäsových výrobkov [Hygiene and technology of meat and meat products]. Rec. Juraj Gulovič, Ladislav Bodnár. 1. vyd. Košice : UVLF 2016. ISBN 978-80-8077-513-1, 335 s. [17,24AH]
2016
ADE
2016
ADE
ROBA, Pavol - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter. Monitoring physicochemical changes during the ageing of ostrich meat [Monitoring fyzikálno-chemických zmien počas zrenia pštrosieho mäsa]. In: Maso International. 2016. ISSN 1805-5281, Vol. 6, č. 2(2016), s. 135-140.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 459
Page 14 / 46