Year
Cat
Year
Category
Publication
2008
BDF
2008
BDF
KASPEROVÁ, Jana - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - TOPORČÁK, Juraj - ŠOLTÝSOVÁ, Lýdia. Porovnanie obsahu hydroxymethylfurfuralu v mede rôzneho pôvodu. In: Slovenský veterinársky časopis. 2008. Roč. 33, č. 4(2008), s. 240-241.
2008
FAI
2008
FAI
Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov, 5.-7. mája 2008, Vysoké Tatry : Medzinárodná vedecká konferencia na počesť životného jubilea Prof. MVDr. Jána Pleva, DrSc. [Hygiena Alimentorum XXIX: Quality of Meat and Meat Products]. 1. vyd. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, 274 s.
2007
ACB
2007
ACB
BYSTRICKÝ, Pavel - MARCINČÁK, Slavomír - MÁTÉ, Dionýz - NAGY, Jozef - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter. Bezpečné potraviny: Výroba mäsa a mäsových výrobkov. Rec. Pavol Rajzák, Gabriela Sabolová. 1. vyd. Košice : UVL 2007. ISBN 978-80-8077-052-5, CD-ROM, 1685 s.
2007
AFD
2007
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter. Antioxidačný účinok skrmovania olejového extraktu oregana na oxidačnú stabilitu hydinového mäsa. In: Bezpečnosť a kontrola potravín 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-861-4, s. 347-349.
2007
AFD
2007
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter. Antioxidačný účinok vodných extraktov rastlín pridaných do tepelne opracovaných mäsových výrobkov. In: Cudzorodé látky v požívatinách. 24. - 26. september 2007, Štrbské Pleso. Bratislava : STU, 2007. 2007. ISBN 978-80-227-2774-7, s. 178-181.
2007
AFD
2007
AFD
POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - ŽOLDOŠ, Peter. Glazúrovanie morských rýb [Glazing of fish fillets]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-861-4, s. 350-353.
2007
AFD
2007
AFD
POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - ŽOLDOŠ, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Glazúrovanie rýb [Glazing of fish]. In: Rizikové faktory potravového reťazca, 11.10.2007, Nitra : Zborník z medzinárodnej konferencie. 1. vyd. Nitra : SPU, 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-948-2, s. 179-182.
2007
AFD
2007
AFD
TUREK, Peter - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalita mäsových výrobkov SR - nutnosť legislatívnej zmeny : Elektronický zborník z odborného seminára s medzinárodnou účasťou. In: IX. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov 2007. Košice : Dom techniky, 2007. 2007. ISBN 978-80-232-0284-7, 3 s.
2007
AFD
2007
AFD
TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - DUDRIKOVÁ, Eva - PAŽÁKOVÁ, Janka. Nová koncepcia výučby bezpečnosti a kvality potravín na Univerzite veterinárskeho lekárstva v Košiciach. In: 2.Európsky seminár. Košice : Dom techniky, 2007. 2007. 4 s.
2007
AFD
2007
AFD
SOKOL, Jozef - POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Stanovenie tylozínu v ovčom mlieku metódou HPLC. In: Bezpečnosť a kontrola potravín 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-861-4, s. 297-301.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 459