Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov.
About the publication
Record:
POPELKA, Peter - MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter - BYSTRICKÝ, Pavel - PIPOVÁ, Monika - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov. Rec. Jozef Golian, Pavel Maľa. 1. vyd. Košice : UVL, 2009. ISBN 978-80-8077-160-7, 198 s.
Year:
2009
Category:
BCI - Scripts and textbooks
Authors:
0 %
0 %
0 %
0 %
0 %
0 %
Reviewers:
Jozef Golian, Pavel Maľa.
UVMP share:
0 %
Publisher:
UVL
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-160-7
Range:
198 s.
Research area:
neuvedená
Language:
slovak
Citations:
2016-2016: [1] KORENEKOVA, Beata - MACANGA, Jan - BRENESSELOVA, Martina - SOPOLIGA, Igor. THE EFFECTS OF TWO WAYS OF STORAGE ON PHYSICOCHEMICAL CHANGES IN PHEASANT MEAT. In SLOVENIAN VETERINARY RESEARCH. ISSN 1580-4003, 2016, vol. 53, no. 3, pp. 111-117. [WoS]