Year
Cat
Year
Category
Publication
2008
AFD
2008
AFD
MIKULÁŠOVÁ, Monika - TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila. Množstvo mäsa ako kvalitatívny ukazovateľ mäsových výrobkov v Slovenskej republike. In: Vedecké práce doktorandov. Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. III. ročník - 8. september 2008. Košice : SAV Ústav fyziológie zvierat, 2008. 2008. ISBN 978-80-968618-2-8, s. 71-75.
2008
AFD
2008
AFD
TUREK, Peter - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - PAŽÁKOVÁ, Janka - MIKULÁŠOVÁ, Monika. O kvalite mäsových výrobkov rozhodne spotrebiteľ. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 195-198.
2008
AFD
2008
AFD
MIKULÁŠOVÁ, Monika - TUREK, Peter - MÁRTONOVÁ, Mária - JEVINOVÁ, Pavlína. Obsah mäsa a mäsových výrobkov vyrobených podľa tradičných receptúr. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 217-219.
2008
AFD
2008
AFD
KORÉNEKOVÁ, Beáta - TUREK, Peter. Porovnanie pH v bravčovom a hovädzom mäse [Comparison on PH in Pork and Beef Meat]. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 116-118.
2008
AFD
2008
AFD
KORÉNEKOVÁ, Beáta - TUREK, Peter. Sledovanie obsahu kyseliny mliečnej v bravčovom a hovädzom mäse [Observation of Lactic Acid Content in Pork and Beef Meat]. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 113-115.
2008
AFD
2008
AFD
CABADAJ, Rudolf - MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter - NAGY, Jozef. Význam a prínos prof. MVDr.Jána Plevu DrSc. pre Univerzitu veterinárskeho lekárstva a Hygienu potravín [Denotation and Contribution prof. MVDr. Jan Pleva DrSc. for University of Veterinary Medicine and Food Hygiene]. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 10-14.
2008
BDE
2008
BDE
MARCINČÁK, Slavomír - TUREK, Peter. Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. In: Maso. 2008. ISSN 1210-4086, Roč. 19, č. 3 (2008), s. 60-61.
2008
BDE
2008
BDE
TUREK, Peter. Obaly v mäsovom sektore - významný prvok hygieny a informovanosti. In: Maso. 2008. ISSN 1210-4086, Roč. 19, Príloha (2008), s. 8-12.
2008
BDF
2008
BDF
LAUKOVÁ, Andrea - SYČEVOVÁ, Katarína - TUREK, Peter. Antilisteriálny účinok enterocínov v praxi. In: Slovensky veterinarsky casopis. 2008. roč. 33, č. 6 (2008), s. 385-387.
2008
FAI
2008
FAI
Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov, 5.-7. mája 2008, Vysoké Tatry : Medzinárodná vedecká konferencia na počesť životného jubilea Prof. MVDr. Jána Pleva, DrSc. [Hygiena Alimentorum XXIX: Quality of Meat and Meat Products]. 1. vyd. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, 274 s.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 375