Porovnanie pH v bravčovom a hovädzom mäse [Comparison on PH in Pork and Beef Meat].
About the publication
Record:
KORÉNEKOVÁ, Beáta - TUREK, Peter. Porovnanie pH v bravčovom a hovädzom mäse [Comparison on PH in Pork and Beef Meat]. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 116-118.
Year:
2008
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
0 %
0 %
UVMP share:
0 %
Autori vydania:
TUREK Peter, POPELKA Peter
Edition:
Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008
Hygiena Alimentorum XXIX: Quality of Meat and Meat Products
S. 116-118
Publisher:
Štátna veterinárna a potravinová správa SR
Place of issue:
Bratislava
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-7148-059-4
Research area:
neuvedená
Language:
slovak
Citations:
2012-2012: [4] PORACOVA, J.: Vybrané biochemické markery hospodárskych zvierat v konvencných a alternatívnych systémoch hospodárenia, Prešov, 2012, ISBN 978-80-555-0517-6, s. 214.
2009-2009: [4] SOPKOVÁ, Drahomíra. Influence of stress factors on nutritional characteristics of pork meat. In Slovak Journal of Animal Science. ISSN 1335-3683, 2009, roč. 42, suppl 1, s. 94-98.