Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2016
AFC
2016
AFC
REGECOVÁ, Ivana - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - DANIŠOVÁ, Oľga - TUREK, Peter. Stanovenie citlivosti stafylokokových kmeňov izolovaných z králika divého (Oryctolagus cuniculus) voči ß-laktámovým antibiotikám [Determination of the susceptibility of Staphylococcus strains isolated from wild rabbit (Oryctolagus cuniculus) to ß-lactam antibiotics]. In: Hygiena a technologie potravin – XLVI. Lenfeldovy a Höklovy dny, 19. a 20. října 2016, Brno : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2016. 2016. ISBN 978-80-7305-782-4, CD-ROM, s. 248-252.
2016
AFD
2016
AFD
TUREK, Peter. O kvalite potravín rozhodne spotrebiteľ [The quality of the food shall be decided by the consumer]. In: Nové zdravotnícke odporúčania vo výžive obyvateľstva SR - ich transfer do praktickej výživy : Zborník č. 76 referátov a diskusných príspevkov z vedeckej rozpravy 48. valného zhromaždenia členov Slovenskej akadémie pôdohospodárskych vied, konaného 31. mája 2016 v Lužiankach. 1. vyd. Lužianky : Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum, 2016. 2016. ISBN 978-80-89162-64-2, s. 81-85.
2016
AFD
2016
AFD
TUREK, Peter. Súčasné právne predpisy o mäse a mäsové výrobky v SR [The current legislation on meat and meat products in Slovakia]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany : Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2016. 2016. ISBN 978-80-552-1481-8, DVD, s. 46-49.
2016
AFD
2016
AFD
BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - TUREK, Peter - ŠPAKOVSKÁ, Eva - DUDRIKOVÁ, Eva - TOROPILOVÁ, Júlia. Vplyv spôsobu vyzrievania na kvalitatívne vlastnosti vín odrody Chardonnay [Impact of aging method on qualitative characteristics of Chardonnay wine]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany : Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2016. 2016. ISBN 978-80-552-1481-8, DVD, s. 187-190.
2016
AFG
2016
AFG
PRIBULA, Milan - TUREK, Peter - KOVÁČ, Gabriel. Effect of PSE syndrome on the pork quality. In: Kongres Polskiiego Towarzystwa Nauk Weterynaryjnych. XV Kongres Polskiiego Towarzystwa Nauk Weterynaryjnych "Per Scientiam ad Salutem Animalium et Hominum" Lublin, 22-24.09.2016 : Materiały kongresowe, Lublin, 22-24 września 2016. 1. vyd. Lublin : Morpol, 2016. 2016. ISBN 978-83-940360-2-7, online, s. 223.
2016
AFH
2016
AFH
MAČANGA, Ján - TUREK, Peter - HORŇÁK, Martin. Hodnotenie kvality spišských párkov na základe deklarovaného zloženia. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 06.-07. december 2016, Bratislava. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2016. 2016. ISBN 978-80-89738-10-6, s. 47.
2016
BDE
2016
BDE
TUREK, Peter. Celosvalové mäsové výrobky [Whole muscle meat products]. In: Maso. 2016. ISSN 1210-4086, Roč. 27, č. 1(2016), s. 6-12.
2016
BDE
2016
BDE
MARCINČÁK, Slavomír - POSPIECH, Matej - TUREK, Peter. Prídavné látky v mäsových výrobkoch. Definície, podmienky použitia a konzervačné prídavné látky [Food additives in meat products - Definitions, conditions of use and food preservatives]. In: Maso. 2016. ISSN 1210-4086, Roč. 27, č. 2(2016), s. 31-36.
2016
BDE
2016
BDE
REGECOVÁ, Ivana - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - TUREK, Peter - VÝROSTKOVÁ, Jana. Stanovenie citlivosti stafylokokových kmeňov izolovaných z králika divého (Oryctolagus cuniculus) voči beta-laktámovým antibiotikám [Determination of the suspectibility of Staphylococcus strains isolated from wild]. In: Maso. 2016. ISSN 1210-4086, Vol. 27, č. 7(2016), s. 30-32.
2016
BDF
2016
BDF
SALADIOVÁ, Danka - MÁTÉ, Dionýz - NAGYOVÁ, Alena - TUREK, Peter. Intoxikácie vyvolané Bacillus cereus [Intoxication caused by Bacillus cereus]. In: Infovet. 2016. 2016. ISSN 1335-1907, Roč. 23, č. 5 (2016), s. 229-231.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 375
Page 6 / 38