Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2012
AFD
2012
AFD
GALLO, Juraj - DUDRIKOVÁ, Eva - KLAPÁČOVÁ, Lýdia - VRABEC, Marek. Zoonózy v chove kôz a riziká spojené s konzumáciou kozieho mlieka a kozích mliečnych produktov. In: Bezpečnosť a kontrola potravín, Nitra, 28. -.29. marec 2012 : Zborník prác z IX. medzinárodnej vedeckej konferencie. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2012. 2012. ISBN 978-80-552-0769-8, s. 127-130.
2012
BCI
2012
BCI
JEVINOVÁ, Pavlína - DUDRIKOVÁ, Eva - MARCINČÁK, Slavomír - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter. Tovaroznalectvo potravín : II. časť. Rec. Oľga Burdová, Mária Baranová. 1.vyd. Košice : UVLF 2012. ISBN 978-80-8077-294-9, CD-ROM, 178 s.
2012
BDF
2012
BDF
VRABEC, Marek - DUDRIKOVÁ, Eva - LABUN, V. - KLAPÁČOVÁ, Lýdia - GALLO, Juraj. Analytické hodnotenie syrov Eidam zakúpených v obchodnej sieti v Košiciach. In: Slovenský veterinársky časopis. 2012. 2012. ISSN 1335-0099, Roč. 37, č. 6 (2012), s. 347-350.
2012
BED
2012
BED
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva. Obsah soli v deťmi obľúbených syroch. In: Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 15.-17. október 2012, Vysoké Tatry, Stará Lesná : Zborník publikácií zo XIV. ročníka odbornej konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, s.r.o., 2012. 2012. ISBN 978-80-89385-21-8, [CD-ROM], s. 63-68.
2011
AAB
2011
AAB
DUDRIKOVÁ, Eva. Hygienické a technologické aspekty získavania a spracovania ovčieho mlieka v salašníckych podmienkach na Slovensku. Rec. Lenka Vorlová, Eva Michaeli, Karol Herian. 1. vyd. Košice : UVLF 2011. ISBN 978-80-8077-269-7, 121 s.
2011
ACB
2011
ACB
DUDRIKOVÁ, Eva. Bezpečnostné systémy potravín rastlinného pôvodu. Rec. Jozef Nagy, Mária Baranová. 1. vyd. Košice : UVLF 2011. ISBN 978-80-8077-266-6, 159 s.
2011
ACB
2011
ACB
DUDRIKOVÁ, Eva - MICHAELI, Eva - BARANOVÁ, Mária - BOLTIŽIAR, Martin - HOFIERKA, Jaroslav - MAĽOVÁ, Jana - MATLOVIČ, René - SASÁKOVÁ, Naďa - TAKÁČOVÁ, Daniela. Potraviny špecifického charakteru. Rec. Jozef Vilček, Jozef Sokol, Jaroslava Horváthová. 1. vyd. Košice : UVLF 2011. ISBN 978-80-8077-267-3, 176 s.
2011
ACB
2011
ACB
DUDRIKOVÁ, Eva. Výživové hodnotenie potravín. Rec. Mária Demeterová, Katarína Fatrcová-Šrámková. 1. vyd. Košice : UVLF 2011. ISBN 978-80-8077-268-0, 133 s.
2011
ADF
2011
ADF
PUKÁČOVÁ, Jana - MICHAELI, Eva - POĽÁKOVÁ, Lucia - LOVAYOVÁ, Viera - DUDRIKOVÁ, Eva. Hygienic aspects and geographic conditions for production of milk farm products as traditional speciality guaranteed. In: Folia geographica 17. 2011. ISSN 1336-6149, Roč. LII, č. 17(2011), s. 307-311.
2011
AED
2011
AED
DUDRIKOVÁ, Eva - FATRCOVÁ-ŠRÁMKOVÁ, Katarína. Zhodnotenie spotreby mlieka, tukov a cukru v SR v porovnaní s odporúčanými dávkami potravín. In: Výživa a zdravie 2011. Nitra : SPU, 2011. 2011. s. 50-59.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 503
Page 21 / 51