Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2008
ACB
2008
ACB
BUGARSKÝ, Andrej - BULECA, Ján - BYSTRICKÝ, Pavel - HVOZDÍK, Anton - KOTTFEROVÁ, Jana - TAKÁČOVÁ, Daniela. Pes, chovateľ a právo. Rec. Ján Pleva, Tibor Seman, Roman Matejčík. 1. vyd. Košice : UVL 2008. ISBN 978-80-8077-093-8, 228 s.
2008
AFA
2008
AFA
BYSTRICKÝ, Pavel. Audit negli impianti di macellazione. In: Esecuzione dei controlli ufficiali e degli audit previsti dai regolamenti 854/2004 e 882/2004: il medico veterinario tra auditor e nantomo-patologo. Perugia 4 e 11 aprile 2008 : 2008. s.
2008
AFD
2008
AFD
BYSTRICKÝ, Pavel - MIČÚCHOVÁ, A. - RAJZÁK, Pavol. Audit ako nová povinnosť úradných veterinárnych lekárov. In: 2. európsky seminár 2007. DOM TECHNIKY, KOSICE 11.-13.4.2007. Košice. 2008. ISBN 978-80-232-0280-9, s.
2008
AFD
2008
AFD
MRÁZ, Igor - SITKEY, V. - BYSTRICKÝ, Pavel. Funkčné potraviny - možnosti aplikácie beta-(1,3/1,6)-D-Glukánu do mäsových výrobkov [Functional Foods - the way of Beta-(1,3/1,6)-D-Glucan use into the Meat Products]. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 175-178.
2008
AFD
2008
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Odporúčanie druhu a množstva mäsového výrobku vzhľadom na obsah biogénnych amínov pre kategóriu konzumentov so špeciálnymi diétnymi požiadavkami [Recommendation of Meat Products in Respect to Content of Biogenic Amines for Consumers with Special Diet Requirements]. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 209-212.
2008
AFD
2008
AFD
BYSTRICKÝ, Pavel. Požiadavky na výkon potravinového dozoru v zahraničí [Requirements for official controls abroad of Slovakia]. In: Kvalita a bezpečnosť potravín 2008, 23.-24. september 2008. Žilina : MASM, 2008. 2008. s. 13-14.
2008
AFD
2008
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Stužené tuky - vplyv na zdravie konzumentov a poplašné správy. In: 3. Európsky seminár. 9. - 11. apríl 2008. Košice : Dom techniky ZSVTS, 2008. 2008. 5 s.
2008
AFD
2008
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Zastúpenie biogénnych amínov v rôznych druhoch mäsových výrobkov [Representation of Biogennic Amines in Various Types of Meat Products]. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 171-174.
2008
BCI
2008
BCI
BYSTRICKÝ, Pavel - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Handbook for Practical Lessons from Meat Hygiene and Technology. Rec. Viera Lenártová, Eva Dudriková. 1. vyd. Košice : UVL 2008. ISBN 978-80-8077-094-5, 112 s.
2008
BDF
2008
BDF
BYSTRICKÝ, Pavel - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Čerstvé mäso, jeho vlastnosti, premeny a ich posudzovanie [Časť druhá: Vzhľad, vôňa, konzistencia a chuť mäsa]. In: Slovenský veterinársky časopis. 2008. ISSN 1335-0099, Roč. 33, č. 1 (2008), s. 19-21.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 159
Page 7 / 16