Year
Cat
Year
Category
Publication
2023
V3
2023
V3
PEIRSMAN, Arne - NGUYEN, Huu Tuan - VAN WAEYENBERGE, Michiel - CEBALLOS, Carlos - BOLIVAR, Johana - KAWAKITA, Satoru - VANLAUWE, Florian - TIRPÁKOVÁ, Zuzana - VAN DORPE, Sofie - VAN DAMME, Lana - MECWAN, Marvin - ERMIS, Menekse - MAITY, Surjendu - MANDAL, Kalpana - HERCULANO, Rondinelli Donizetti - DEPYPERE, Bernard - BUDIHARTO, Lore - VAN VLIERBERGHE, Sandra - DE WEVER, Olivier - BLONDEEL, Phillip - JUCAUD, Vadim - DOKMECI, Mehmet Remzi - KHADEMHOSSEINI, Ali. Vascularized adipose tissue engineering: moving towards soft tissue reconstruction. In: Biofabrication. 2023. ISSN 1758-5082, Vol. 15, no. 3 (2023), art. no. 032003, p. [1-34]
2023
V2
2023
V2
ŠIŠKOVÁ, Barbora - KOŽÁR, Martin. Alternatívna metóda terapie nekrotizácie a absencie tkanív po nesprávnom podaní liečiv u psa [An alternative method of treatent of necrotization and tissue absences following of paravenous administration of drugs in the dog]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2023 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-808-8, CD-ROM, s. 93-97.
2023
V2
2023
V2
KORIM, Filip - KOĽVEK, Filip. Angiografia vo veterinárnej anatómii [Angiography in the Veterinary Anatomy]. In: Objavujme a učme tak, aby sme boli vzorom pre budúcu generáciu. 1. vyd. Bratislava : MABAG, 2023. 2023. ISBN 978-80-973980-9-5, s. 19-23.
2023
V2
2023
V2
MIGDAŁ, Władysław - WALCZYCKA, Maria - GOLIAN, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - SZLAGOR, Jakub. Application of wild garlic (Allium ursinum L.) for production of lamb sausage. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 217-219.
2023
V2
2023
V2
VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - OČENÁŠ, Peter - MESARČOVÁ, Lýdia. Changes in the microbiota during the wine fermentation process in relation to tyramine. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 59-64.
2023
V2
2023
V2
LAUKOVÁ, Andrea - FRAQUEZA, Maria Joao - ALFAIA, Cristina - FOCKOVÁ, Valentína - KANDRIČÁKOVÁ, Anna - KOTĚŠOVSKÁ, Natália - POGÁNY SIMONOVÁ, Monika. Citlivosť kmeňov Staphylococcus aureus z ovčieho hrudkového syra ku lantibiotickým bakteriocínom, galidermín a nizín [Susceptibility of the strains Staphylococcus aureus from ewes milk lump cheese to lantibiotic bacteriocins-gallidermin and nisin]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 32-34.
2023
V2
2023
V2
SZABÓOVÁ, Renáta - HERICH, Róbert - LEVKUT, Martin - KARAFFOVÁ, Viera - REVAJOVÁ, Viera - ŠEVČÍKOVÁ, Zuzana - GANCARČÍKOVÁ, Soňa - KOŠČOVÁ, Jana - FAIXOVÁ, Zita. Efekt perorálnej aplikácie probiotického kmeňa Lactobacillus fermentum 2I3 CCM 7158 na morfologický status slepého čreva kurčiat [Effect of oral administration of the probiotic strain Lactobacillus fermentum 2I3 CCM 7158 on the morphological status of the caecum of chickens]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2023 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-808-8, CD-ROM, s. 86-89.
2023
V2
2023
V2
MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - NAGY, Jozef. Fermentované produkty a humínové látky výžive hydiny, nový prístup k produkcii bezpečných a funkčných potravín [Fermented products and humic substances in poultry nutrition new approach to production of safe and functional foods]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 208-212.
2023
V2
2023
V2
KORYTÁR, Ľuboš - ONDREJKOVÁ, Anna - PROKEŠ, Marián - PELEGRINOVÁ, Andrea - KOSTIČÁK, Maroš - DRÁŽOVSKÁ, Monika - VOJTEK, Boris - OBOŇA, Jozef. Hematofágne ektoparzity netopiera veľkého (Myotis myotis) zo slovenského krasu a slovenského rudohoria [Haematophagous ectoparasites of the greater mouse-eared bat (Myotis myotis) from the slovak karst and slovak ore mountains]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2023 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-808-8, CD-ROM, s. 98-103.
2023
V2
2023
V2
REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - OČENÁŠ, Peter - MESARČOVÁ, Lýdia. Histamín a jeho vplyv na mykobiotu vína počas fermentačného procesu [Histamine and its effect on wine mycobiota during the fermentation process]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 44-50.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 1069