Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2015
AED
2015
AED
SÜLI, Judit - HAMAROVÁ, Ingrid - SOBEKOVÁ, Anna. Zvýšenie obsahu Maillardových produktov v pekárenských výrobkoch v dôsledku ekonomicky a technologicky výhodnejších náhrad surovín [Increase of maillard products in bakery products as a result of the economically and technologically advantegous exchange of raw materials]. In: Additives and contaminants in foodstuffs 2015 : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : Slovenská chemická spoločnosť, 2015. 2015. ISBN 978-80-89597-32-1, s. 211-217.
2015
AFD
2015
AFD
SOBEKOVÁ, Anna - LOHAJOVÁ, Ľuboslava - SCHWARZBACHEROVÁ, Viera. Susceptibility of antioxidative enzymes to neonicotinoide insecticide Calypso. In: Priemyselná toxikológia 2015, Svit, 17.-19.6.2015 : Zborník príspevkov: 35. medzinárodné vedecké sympózium pod záštitou primátora mesta SVIT - Ing. Miroslava Škvarek, MPH. 1. vyd. Bratislava : STU, 2015. 2015. ISBN 978-80-227-4377-8, s. 260-264.
2015
AFD
2015
AFD
BUJDOŠOVÁ, Zuzana - SOBEKOVÁ, Anna - LOHAJOVÁ, Ľuboslava. Vplyv Yucca schidigera na enzýmový antioxidačný systém bahníc. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 12.-13. november 2015, Nitra : Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2015. 2015. ISBN 978-80-89738-06-9, s. 59-60.
2015
AFG
2015
AFG
SCHWARZBACHEROVÁ, Viera - ŠIVIKOVÁ, Katarína - SOBEKOVÁ, Anna - LOHAJOVÁ, Ľuboslava - DIANOVSKÝ, Ján. In vitro inhibition of bovine blood cholinesterase activities by pesticide formulations. In: Physiology and Biochemistry in Animal Nutrition. Physiology and biochemistry in animal nutrition, 23-24 September 2015, Łowicz-Nieborów, Poland : XII Conference of young researchers. 1. vyd. Warszawa : POLSKA AKADEMIA NAUK, 2015. 2015. ISBN 978-83-933604-6-8, s. 31.
2015
AFH
2015
AFH
LOHAJOVÁ, Ľuboslava - SOBEKOVÁ, Anna - VLČKOVÁ, Radoslava. Potential antioxidative benefits of Yucca shidigera supplement. In: SSB. Structure and Stability of Biomacromolecules SSB 2015, June 30-July 3, 2015, Košice, Slovakia : Book of Contributions: 9th International Conference. 1. vyd. Košice : ÚEF SAV, 2015. 2015. ISBN 978-80-89656-08-0, s. 138-139.
2015
AFL
2015
AFL
LOHAJOVÁ, Ľuboslava - SOBEKOVÁ, Anna - HRUŠKOVÁ, Tatiana - VLČKOVÁ, Radoslava. Odozva antioxidačného enzýmového systému pečene a obličiek na prídavok Yucca shidigera. In: Životné podmienky a podmienky : XXIII. vedecko-odbornej konferencie s medzinárodnou účasťou, Nový Smokovec, 21.-23. septembra 2015. 1. vyd. Bratislava : Úrad verejného zdravotníctva SR, 2015. 2015. s. 1.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 6
Page 1 / 1