Zvýšenie obsahu Maillardových produktov v pekárenských výrobkoch v dôsledku ekonomicky a technologicky výhodnejších náhrad surovín [Increase of maillard products in bakery products as a result of the economically and technologically advantegous exchange of raw materials].
About the publication
Record:
SÜLI, Judit - HAMAROVÁ, Ingrid - SOBEKOVÁ, Anna. Zvýšenie obsahu Maillardových produktov v pekárenských výrobkoch v dôsledku ekonomicky a technologicky výhodnejších náhrad surovín [Increase of maillard products in bakery products as a result of the economically and technologically advantegous exchange of raw materials]. In: Additives and contaminants in foodstuffs 2015 : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : Slovenská chemická spoločnosť, 2015. 2015. ISBN 978-80-89597-32-1, s. 211-217.
Year:
2015
Category:
AED - Scientific works in domestic peer-reviewed scientific proceedings, monographs
Authors:
UVMP share:
70 %
Autori vydania:
STARUCH Ladislav, ŠAJBIDOR Ján, PIPEK Petr, SZOKOLAY Alexander
Edition:
Additives and contaminants in foodstuffs 2015
Zborník vedeckých prác
S. 211-217
Publisher:
Slovenská chemická spoločnosť
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Bratislava
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-89597-32-1
Research area:
120 - Chemistry, chemical technology and biotechnology
200 - Veterinary Sciences
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak