Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2021
ADN
2021
ADN
NAĎ, Pavel - MARCIN, Andrej - BUJŇÁK, Lukáš - SKALICKÁ, Magdaléna - GANCARČÍKOVÁ, Soňa. Evaluation of the growth performance and some blood parameters in broilers with the addition of humic substances in the diet. In: Acta Fytotechnica et Zootechnica. 2021. ISSN 1335-258X, Roč. 24, č. (2021), s. 150-154.
(3 - H-index, 0.156 - SJR, Q4 - SJR Best Q)
2021
AFD
2021
AFD
LAZÁR, Jozef - BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel. Growth intensity and production parameters of pheasants feeded by diet with different protein levels. In: NutriNET 2021 : Proceedings of reviewed scientific papers. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-713-5, s. 150-156.
2021
AFD
2021
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - NAGY, Jozef - SLANÝ, Ondrej - KLEMPOVÁ, Tatiana - BUJŇÁK, Lukáš. Humínové látky a fermentované produkty obohatené o významné mastné kyseliny - vplyv na rastové parametre a biochemické parametre krvi kurčiat [Humic substances and fermented products enriched with important fatty acids – impact on performance and blood biochemical parameters of chickens]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 92-97.
2021
AFD
2021
AFD
SKALICKÁ, Magdaléna - NAĎ, Pavel - BUJŇÁK, Lukáš - MARCIN, Andrej. Koncentrácie niektorých minerálnych látok vo svalovine brojlerov po aplikácii humínových látok [Concentrations of some minerals in the muscle of broilers after the application of humic substances]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 119-121.
2021
AFD
2021
AFD
BUJŇÁK, Lukáš. Možnosti ovplyvňovania úrovne bielkovinovej výživy u rastúcich ošípaných [Possibilities to influence of protein nutrition level in growing pigs]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 29-35.
2021
AFD
2021
AFD
MIHOK, Tomáš - BUJŇÁK, Lukáš - MASKAĽOVÁ, Iveta - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena. Posúdenie lipidového metabolizmu kráv v rôznych fázach reprodukčného cyklu [Evaluation of lipid metabolism in cows in different stages of reprodutive cycle]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 60-65.
2021
AFD
2021
AFD
MARCIN, Andrej - NAĎ, Pavel - BUJŇÁK, Lukáš - SKALICKÁ, Magdaléna. Účinky humínových substancií na enzymatické aktivity v čreve brojlerovej hydiny [Effects of humic acid substances on the enzymatic activities in the intestine of broiler chickens]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 103-107.
2021
AFD
2021
AFD
NAĎ, Pavel - SKALICKÁ, Magdaléna - MARCIN, Andrej - BUJŇÁK, Lukáš - HARČÁROVÁ, Michaela. Vplyv perorálnej aplikácie huminových látok na produkčné parametre u brojlerov [Effect of oral application of humin substances on some production parameters of broilers]. In: Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a Strednej Európy : 30. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS, 2021. 2021. ISBN 978-80-89883-12-7, CD-ROM, s. 95-100.
2021
AFD
2021
AFD
NAĎ, Pavel - SKALICKÁ, Magdaléna - MARCIN, Andrej - BUJŇÁK, Lukáš - HARČÁROVÁ, Michaela. Vplyv perorálnej aplikácie huminových látok na produkčné zdravie a produkčné parametre brojlerových kurčiat [Effect of oral application of humin substances on production health and production parameters of broiler chickens]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 98-102.
2021
AFD
2021
AFD
BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel. Vplyv zníženého obsahu dusíkatých látok v krmive odstavčiat na úroveň fermentačného procesu v hrubom čreve a parametre exkrécie dusíka [Influence of decreased dietary crude protein content in weaned pigs the level of the fermentation process in large intestine and parameters of nitrogen excretion]. In: Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a Strednej Európy : 30. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS, 2021. 2021. ISBN 978-80-89883-12-7, CD-ROM, s. 91-94.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 24
Page 2 / 3