Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2014
AFC
2014
AFC
FEČKANINOVÁ, Adriána - POPELKA, Peter - PIPOVÁ, Monika - NAGY, Jozef. Vplyv rôznych metód chladenia na mikrobiologickú kvalitu jatočných tiel brojlerov [The impact of cooling methods on microbiological quality of broiler carcasses]. In: Hygiena a technologie potravin - XLIV. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 15. a 16. října 2014 : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2014. 2014. ISBN 978-80-7305-729-9, CD ROM, s. 85-88.
2014
AFD
2014
AFD
FEČKANINOVÁ, Adriána - POPELKA, Peter - SASÁKOVÁ, Naďa - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína. Kvalita vodného prostredia pre chov lososovitých rýb. In: Vedecké práce doktorandov 2014 : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu, Košice, 9. a 10. september 2014. 1. vyd. Košice : ÚFHZ SAV, 2014. 2014. ISBN 978-80-971428-1-0, s. 24-26.
2014
AFD
2014
AFD
NAGY, Jozef - BODNÁR, Martin - POPELKA, Peter - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján. MAGNET-INFRARED-LASER RADIATION AND ITS IMPACT ON BEEF QUALITY. In: Folia veterinaria. 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-401-1 - ISSN 0015-5748, Roč. 58, suppl. II (2014), s. 25-29.
2014
AFD
2014
AFD
NAGY, Jozef - TUREK, Peter - POPELKA, Peter - NAGYOVÁ, Alena - GULOVIČ, Juraj. Používanie kyseliny mliečnej na zníženie povrchovej mikrobiálnej kontaminácie jatočných tiel hovädzieho dobytka [The use of lactic acid to reduce microbial surface contamination on bovine carcasses]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 226-228.
2014
AFD
2014
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - POPELKA, Peter - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KOVALÍK, Pavol - BAČA, Martin. Prefermentovaný cereálny substrát, obohatený o kyselinu gama-linolénovú a jeho vplyv na produkčné parametre brojlerových kurčiat a kvalitu produkovaného mäsa [Prefermented cereal product, enriched with gama-linolenic acid and its impact on production parameters broiler chickens and quality of produced meat]. In: Lazarové dni výživy a veterinárnej dietetiky XI, 2. - 3. 9. 2014, Košice : Zborník prednášok: Medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-408-0, s. 163-166.
2014
AFD
2014
AFD
FEJERČÁKOVÁ, Andrea - VAŠKOVÁ, Janka - KREMPASKÁ, Klára - VAŠKO, Ladislav - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter. Štúdium aktivity antioxidačných enzýmov v mitochondriách pečene a srdca po perorálnom príjme niektorých prírodných látok s potenciálnym antioxidačným účinkom [Study of antioxidant anzymes activities in liver and heart mitochondria after oral intake of certain natural compounds with antioxidant potential]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 92-95.
2014
AFD
2014
AFD
NAGY, Jozef - BODNÁR, Martin - POPELKA, Peter - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján. Vplyv kvantovej terapie na kvalitu mäsa hovädzieho dobytka [Effect of quantum therapy on the beef quality]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 229-232.
2014
AFG
2014
AFG
FEČKANINOVÁ, Adriána - POPELKA, Peter - PIPOVÁ, Monika - NAGY, Jozef. Vplyv rôznych metód chladenia na mikrobiologickú kvalitu jatočných tiel brojlerov [The impact of cooling methods on microbiological quality of broiler carcasses]. In: Lenfeldovy a Höklovy dny. Hygiena a technologie potravin - XLIV. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 15. a 16.. října 2014. 2014. ISBN 978-80-7305-728-2, s. 26-27.
2014
AFH
2014
AFH
FEČKANINOVÁ, Adriána - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - MASKAĽOVÁ, Iveta - GUOTHOVÁ, Lucia - ČERTÍK, Milan. Význam konzumácie rybieho mäsa z pohľadu zdravej výživy [The importance of fish meat consumption in terms of healthy diet]. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : Konferencia. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : Zborník abstraktov zo VII. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2014. 2014. ISBN 978-80-89738-01-4, s. 34.
2014
BBA
2014
BBA
KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - SMULDERS, Frans J. M. - PAULSEN, Peter - MAČANGA, Ján - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - KORÉNEK, Marián. Lactic acid concentration and pH values in muscles of European brown hare. In: ed. Peter Paulsen, A. Bauer, Frans J. M. Smulders. Trends in game meat hygiene : From forest to fork. 1. vyd. Wageningen : Wageningen Academic Publishers, 2014. 2014. ISBN 978-90-8686-238-2, s. 345-350, [1,01AH]
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 459
Page 17 / 46