Kvalita produkovaného mäsa kurčiat po skrmovaní prefermentovaného bioproduktu [Quality of produced poultry meat after feeding of prefermanted bioproduct].
About the publication
Record:
MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - POPELKA, Peter - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Kvalita produkovaného mäsa kurčiat po skrmovaní prefermentovaného bioproduktu [Quality of produced poultry meat after feeding of prefermanted bioproduct]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XII. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 26. - 27. marec 2015. 1. vyd. Nitra : SPU, 2015. 2015. ISBN 978-80-552-1314-9, s. 132-134.
Year:
2015
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
30 %
30 %
ČERTÍK Milan
10 %
10 %
KLEMPOVÁ Tatiana
10 %
10 %
UVMP share:
80 %
Autori vydania:
GOLIAN Jozef, BELEJ Ľubomír, ČAPLA Jozef, ANGELOVIČOVÁ Mária, FIKSELOVÁ Martina
Edition:
Bezpečnosť a kontrola potravín
Zborník prác z XII. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 26. - 27. marec 2015
S. 132-134
Publisher:
SPU
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Nitra
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-552-1314-9
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak