Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2015
AFD
2015
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - HOLDOVÁ, Veronika - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - BYSTRICKÝ, Pavel. Bezpečnosť detských potravín z hľadiska obsahu soli [The safety of baby foods in terms of salt content]. In: 17. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 4.-6.11.2015, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2015. 2015. ISBN 978-80-89385-35-5, CD-ROM, s. 85-92.
2015
AFD
2015
AFD
SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MAĽOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel. Senzorické hodnotenie syrov eidam počas skladovania [Sensory evaluation of edam cheeses during storage]. In: 17. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 4.-6.11.2015, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2015. 2015. ISBN 978-80-89385-35-5, CD-ROM, s. 102-116.
2015
AFD
2015
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - VÝROSTKOVÁ, Jana - ANDREJCOVÁ, Tatiana. Účinky vybraných syntetických potravinárskych farbív na pozornosť detí a ich označovanie na obale potravín [The effects of selected synthetic food colors on children´s attention and marking the presence of colorants at food labeling]. In: 17. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 4.-6.11.2015, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2015. 2015. ISBN 978-80-89385-35-5, CD-ROM, s. 97-101.
2015
AFD
2015
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - PAULSEN, Peter - BYSTRICKÝ, Pavel. Zdravotné aspekty konzumácie rýb pri histamínovej intolerancii [Health aspects of fish consumption in histamine intolerance]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 255-257.
2015
BDE
2015
BDE
DIČÁKOVÁ, Zuzana - PAULSEN, Peter - BYSTRICKÝ, Pavel. Význam vhodného výberu rýb pre konzumentov s histamínovou intoleranciou [The importance of proper selection of fish for consumers with histamine intolerance]. In: Maso. 2015. ISSN 1210-4086, Vol. 26, č. 6(2015), s. 52-54.
2014
ADE
2014
ADE
KASAPIAN, Martha - DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - BYSTRICKÝ, Pavel. Physical and physico-chemical parameters of Greek cheeses. In: Bulgarian Chemical Communications. 2014. ISSN 0324-1130, Vol. 46, č. Sp. iss. B(2014), s. 68 – 72.
2014
ADF
2014
ADF
NEZBEDOVÁ, Zuzana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva. Histamine intolerance and histamine in food. In: Folia veterinaria. 2014. ISSN 0015-5748, Roč. 58, č. 2 (2014), s. 127-129.
2014
AFC
2014
AFC
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva. Porovnanie fyzikálno-chemických a fyzikálnych vlastností syrov vzhľadom na ich kulinárske použitie [Comparison of physical-chemical and physical properties of the cheese in view of their kitchen applications]. In: Hygiena a technologie potravin - XLIV. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 15. a 16. října 2014 : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2014. 2014. ISBN 978-80-7305-729-9, CD ROM, s. 73-76.
2014
AFD
2014
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - WU, Jihong - TUREK, Peter - BYSTRICKÝ, Pavel. Porovnanie obsahu biogénnych amínov v mäsových a vegetariánskych výrobkov [Comparison of biogenic amines content in meat and vegetarian products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 175-178.
2014
AFD
2014
AFD
WU, Jihong - DIČÁKOVÁ, Zuzana - XIAOSONG, Hu - YONGSONG, Cao - XINGFENG, Guo - ZHIJUN, Li. The generation and content of biogenic amines in chinese traditional food [Tvorba a obsah biogénnych amínov v tradičných čínskych potravinách]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 257-258.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 235
Page 7 / 24