Publication output

Porovnanie obsahu biogénnych amínov v mäsových a vegetariánskych výrobkov [Comparison of biogenic amines content in meat and vegetarian products].

About the publication

Record:
DIČÁKOVÁ, Zuzana - WU, Jihong - TUREK, Peter - BYSTRICKÝ, Pavel. Porovnanie obsahu biogénnych amínov v mäsových a vegetariánskych výrobkov [Comparison of biogenic amines content in meat and vegetarian products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 175-178.
Year:
2014
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
UVMP share:
99 %
Autori vydania:
TUREK Peter, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Edition:
HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR
Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 175-178
Publisher:
UVLF
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-401-1
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak