Year
Cat
Year
Category
Publication
2015
ADF
2015
ADF
KASAPIAN, Martha - DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva. DETERMINATION OF PHYSICAL AND PHYSICO-CHEMICAL PARAMETERS IN GREEK CHEESES. In: Folia veterinaria. 2015. ISSN 0015-5748, Roč. 59, č. 2 (2015), s. 106-110.
2015
AFC
2015
AFC
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - BYSTRICKÝ, Pavel. Mliečne výrobky a snacky v detskej výžive z hľadiska obsahu soli [Dairy products and snacks in children food in terms of salt content]. In: Hygiena a technologie potravin – XLV. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 14. a 15. října 2015 : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2015. 2015. ISBN 978-80-7305-762-6, CD-ROM, s. 97-102.
2015
AFD
2015
AFD
VÝROSTKOVÁ, Jana - JEVINOVÁ, Pavlína - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris. Baktericídna účinnosť kyseliny kaprylovej a peroxidu vodíka na Staphylococcus aureus [The efficacy of octanoic acid and hydrogen peroxide to Staphylococcus aureus]. In: 17. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 4.-6.11.2015, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2015. 2015. ISBN 978-80-89385-35-5, CD-ROM, s.106-116.
2015
AFD
2015
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - HOLDOVÁ, Veronika - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - BYSTRICKÝ, Pavel. Bezpečnosť detských potravín z hľadiska obsahu soli [The safety of baby foods in terms of salt content]. In: 17. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 4.-6.11.2015, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2015. 2015. ISBN 978-80-89385-35-5, CD-ROM, s. 85-92.
2015
AFD
2015
AFD
SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MAĽOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel. Senzorické hodnotenie syrov eidam počas skladovania [Sensory evaluation of edam cheeses during storage]. In: 17. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 4.-6.11.2015, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2015. 2015. ISBN 978-80-89385-35-5, CD-ROM, s. 102-116.
2015
AFD
2015
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - VÝROSTKOVÁ, Jana - ANDREJCOVÁ, Tatiana. Účinky vybraných syntetických potravinárskych farbív na pozornosť detí a ich označovanie na obale potravín [The effects of selected synthetic food colors on children´s attention and marking the presence of colorants at food labeling]. In: 17. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 4.-6.11.2015, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2015. 2015. ISBN 978-80-89385-35-5, CD-ROM, s. 97-101.
2015
AFD
2015
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - PAULSEN, Peter - BYSTRICKÝ, Pavel. Zdravotné aspekty konzumácie rýb pri histamínovej intolerancii [Health aspects of fish consumption in histamine intolerance]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 255-257.
2015
BDE
2015
BDE
DIČÁKOVÁ, Zuzana - PAULSEN, Peter - BYSTRICKÝ, Pavel. Význam vhodného výberu rýb pre konzumentov s histamínovou intoleranciou [The importance of proper selection of fish for consumers with histamine intolerance]. In: Maso. 2015. ISSN 1210-4086, Vol. 26, č. 6(2015), s. 52-54.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 8