Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2007
BDF
2007
BDF
TUREK, Peter - MIKULÁŠOVÁ, Monika - KORIMOVÁ, Ľudmila - PAŽÁKOVÁ, Janka. Výrobné mäsá a kvalita mäsových výrobkov. In: Slovenský veterinársky časopis. 2007. Roč. 32, č. 3 (2007), s. 181-183.
2006
ADC
2006
ADC
MARCINČÁK, Slavomír - SOKOL, Jozef - TUREK, Peter - POPELKA, Peter - NAGY, Jozef. Stanovenie malóndialdehydu v bravčovom mäse s použitím extrakcie na tuhej fáze a HPLC [Determination of malondialdehyde in pork meat using solid phase extraction and HPLC]. In: Chemické listy. 2006. ISSN 0009-2770, Roč. 100, č. 7 (2006), s. 528-532.
(2006: 0.431 - IF, 27 - H-index, 0.155 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2006
AFC
2006
AFC
ZABORSKIENE, Gintare - TUREK, Peter - DIČÁKOVÁ, Zuzana. The vacuum packing effect on the tenderisation process in beef muscle. In: MAISTO MOKSLAS: MAISTO SAUGOS, KOKYBÉS, KONKURENCINGUMO PROBLEMOS IR PERSPEKTYVOS Kaunas - 2006. Kaunas, 2006. 2006. ISBN 9955-675-01-2, s. 63-64.
2006
AFD
2006
AFD
TUREK, Peter - ŠALITROŠOVÁ, H. - MIKULÁŠOVÁ, Monika. Kvalita hydinových mäsových výrobkov v kontexte legislatívnych zmien potravinového kódexu SR [Quality of poultry meat products respecting legislative changes of food code of Slovak republic]. In: Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2006. 2006. ISBN 80-7148-055-X, s. 86-89.
2006
AFD
2006
AFD
ZABORSKIENE, Gintare - TUREK, Peter - NAGY, Jozef. Psychotrophic lactic acid bacteria - an additional safety factor in the fish salad. In: Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2006. 2006. ISBN 80-7148-055-X, s. 348-352.
2006
AFD
2006
AFD
TUREK, Peter. TRANSFORMÁCIA ÚRADNEJ KONTROLY POTRAVÍN PODĽA NARIADENIA EÚ OD 1.1.2006. In: VII. POTRAVINÁRSKA KONFERENCIA - otvorené fórum o stave bezpečnosti, kvality a kontroly potravín : 1.-2.február 2006 Liptovský Ján. Košice : Spoločnosť spotrebiteľov potravín, 2006. 2006. s. 12-14.
2006
BDE
2006
BDE
TUREK, Peter - CABADAJ, Rudolf. Hygiena spracovania mäsa a mäsových výrobkov a lahôdok vo svetle legislatívnych požiadaviek EÚ. In: Maso. 2006. ISSN 1210-4086, Roč. 17, č. 1 (2006), s. 16-19.
2006
BDE
2006
BDE
TUREK, Peter - MIKULÁŠOVÁ, Monika - POPELKA, Peter. Vplyv slovenského potravinového práva na kvalitu mäsových výrobkov. In: Maso. 2006. ISSN 1210-4086, Roč. 17, č. 4 (2006), s. 45-46.
2006
BDF
2006
BDF
MIKULÁŠOVÁ, Monika - TUREK, Peter - KOŽUCH, Juraj - PAPIERNIK, P.. Klasifikácia jatočného hovädzieho dobytka a oviec na Slovensku. In: Slovenský veterinársky časopis. 2006. ISSN 1335-0099, Roč. 31, č. 3(2006), s. 153-154.
2006
BEC
2006
BEC
TUREK, Peter - CABADAJ, Rudolf. HYGIENA SPRACOVANIA MÄSA A MÄSOVÝCH VÝROBKOV A LAHODOK VO SVETLE LEGISLATIVNYCH POZIADAVIEK EU. In: 8. SEMINAR O UDRZNOSTI MASA,MASNYCH VYROBKU A LAHUDEK. Hotel SKI a Skalsky dvur u Nového Mesta na Morave 5.-6. zárí 2006. 2006. s.16-19.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 375
Page 22 / 38