Year
Cat
Year
Category
Publication
2009
AFD
2009
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - MAČANGA, Ján. Rozkladné zmeny tukov počas skladovania bažantov [Deterioration changes of lipids during storage of pheasants]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 339-340.
2009
AFD
2009
AFD
SKALICKÁ, Magdaléna - KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona. Sledovanie hladín medi a zinku v orgánoch a tkanivách bažantov [Observation of copper and zinc levels in organs and tissues of pheasants]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 302-304.
2009
AFD
2009
AFD
REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef. Stanovenie citlivosti stafylokokových kmeňov izolovaných z potravín živočíšneho pôvodu pomocou agarovej dilučnej metódy [Detection of susceptibility of staphylococci isolated from food of animal origin by agar dilution method]. In: Škola - veda - prax I. 24.9.2009, Košice, SR. Košice : UVL, 2009. 2009. ISBN 978-80-8077-143-0, s. 182-186.
2009
AFD
2009
AFD
MAČANGA, Ján - KOŽÁROVÁ, Ivona - GOLDOVÁ, Mária - MAJOR, Peter - KORÉNEKOVÁ, Beáta. Štatistické vyhodnotenie prítomnosti rezíduí antikokcidík v tkanivách kurčiat a bažantov [Statistical evaluation of anticoccidical residues in tissues of chickens and pheasants]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 290-292.
2009
AFD
2009
AFD
SKALICKÁ, Magdaléna - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAĎ, Pavel. Stopové prvky v pečeni a svalovine hydiny [TRACE ELEMENTS IN LIVER AND MUSCLE TISSUE OF POULTRY]. In: Škola - veda - prax I. 24.9.2009, Košice, SR. Košice : UVL, 2009. 2009. ISBN 978-80-8077-143-0, s. 215-220.
2009
AFD
2009
AFD
KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - NAGY, Jozef - KOŽÁROVÁ, Ivona - KORÉNEK, Marián. Súhrnná charakterizácia a determinácia faktorov vplývajúcich na bezpečnosť a kvalitu mäsa zveri z pohľadu analýzy rizík pre konzumenta [Complex characterization and determination environmental factors influencing on the safety and quality of gamemeat from point of view of risk analysis for consumer]. In: Škola - veda - prax I. 24.09.2009, Košice, SR. Košice : UVL, 2009. 2009. ISBN 978-80-8077-143-0, s. 101-105.
2009
AFD
2009
AFD
NAĎ, Pavel - MASSANYI, Peter - SKALICKÁ, Magdaléna - KORÉNEKOVÁ, Beáta. Účinky kadmia v interakciami s mikroprvkami na produkčné zdravie u prepelíc. In: Kvalita a bezpečnosť potravín - AGROKOMPLEX 2009. 20. - 23. august 2009, Nitra : Zborník príspevkov z medzinárodnej poľnohospodárskej výstavy Agrokomplex 2009. 1. vyd. Košice : UVL, 2009. 2009. ISBN 978-80-8077-138-6, s. 1-3.
2009
AFD
2009
AFD
KORÉNEK, Marián - KORÉNEKOVÁ, Beáta - SKALICKÁ, Magdaléna - NAĎ, Pavel - SOKOL, Jozef - HÚSKA, Miroslav. Vplyv kadmia na aktivitu chymotrypsínu a trypsínu u japonských prepelíc [Effect of cadmium on the activity of chymotrypsin and trypsin at japanese quails]. In: Škola - veda - prax I. 24.9.2009, Košice, SR. Košice : UVL, 2009. 2009. ISBN 978-80-8077-143-0, s. 210-214.
2009
AFG
2009
AFG
NAGY, Jozef - PAULSEN, Peter - POPELKA, Peter - LAZÁR, Peter - SOROKA, Jaroslav - LEDECKÝ, Valent - MARCINČÁK, Slavomír - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BYSTRICKÝ, Pavel. Evaluation of some parameters of post mortem changes in pheasant (Phasianus colchicus). In: . Game Meat Hygiene in Focus.International Conference. Brno 18th-19th June, 2009. 2009. ISBN 978-80-7305-077-1, s. 42.
2009
AFG
2009
AFG
NAGY, Jozef - PAULSEN, Peter - POPELKA, Peter - LAZÁR, Peter - SOROKA, Jaroslav - LEDECKÝ, Valent - MARCINČÁK, Slavomír - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BYSTRICKÝ, Pavel. Evaluation of some parameters of post mortem changes of pheasant (Phasianus colchicus). In: . International Conference "Game Meat Hygiene in Focus", 18th-19th June, 2009, Brno : Abstracts of lectures and posters. 1. vyd. Brno : VFU, 2009. 2009. ISBN 978-80-7305-077-1, s. 42.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 697