Year
Cat
Year
Category
Publication
2022
V2
2022
V2
REITZNEROVÁ, Anna - MESARČOVÁ, Lýdia - MAKIŠ, Andrej - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BARTKOVSKÝ, Martin - NAGY, Jozef - SEMJON, Boris - BUJŇÁK, Lukáš - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv probiotík a humínových látok na kvalitu kuracieho mäsa [Effect of probiotics and humic substances on chicken meat quality]. In: Hygiena a technologie potravin - 51. Lenfeldovy a Höklovy dny : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2022. 2022. ISBN 978-80-7305-876-0, online, s. 276-280.
2022
V2
2022
V2
MESARČOVÁ, Lýdia - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BAČA, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Dobré životné podmienky brojlerov počas prepravy na bitúnok [The welfare of broilers during the transport to the abbatoir]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 319-328.
2022
V2
2022
V2
REITZNEROVÁ, Anna - SEMJON, Boris - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BARTKOVSKÝ, Martin - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalita prsnej svaloviny brojlerových kurčiat po skrmovaní humínových látok [Quality of the chicken breast meat after feeding of humic substances]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2022. 2022. ISBN 978-80-8266-007-7, online, s. 215-220.
2022
V2
2022
V2
KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona. Vedľajšíe živočíšne produkty v hydinárskom priemysle a pravidlá ich úradných kontrol [Animal by products in the poultry industry and rules for their official controls]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 267-273.
2022
O2
2022
O2
KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Vplyv humínových látok a probiotickej kultúry na zrecie procesy v mäse kurčiat [Effect of huminic substances and probiotic culture on ripening process in poultry meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 260-266.
2022
V2
2022
V2
MESARČOVÁ, Lýdia - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BAČA, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Dobré životné podmienky brojlerov počas prepravy na bitúnok [The welfare of broilers during the transport to the abbatoir]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 52.
2022
V2
2022
V2
KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona. Vedľajšíe živočíšne produkty v hydinárskom priemysle a pravidlá ich úradných kontrol [Animal by products in the poultry industry and rules for their official controls]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 38.
2022
V2
2022
V2
KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Vplyv humínových látok a probiotickej kultúry na zrecie procesy v mäse kurčiat [Effect of huminic substances and probiotic culture on ripening process in poultry meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 39.
2021
ADC
2021
ADC
HUDÁK, Marek - SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Effect of broilers chicken diet supplementation with natural and acidified humic substances on quality of produced breast meat. In: Animals. 2021. ISSN 2076-2615, Vol. 11, no. 4 (2021), art. no. 1087, p. [1-15]
(2021: 3.231 - IF, 43 - H-index, 3.312 - IF 5y, 0.610 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
(2021: 3.231 - IF, 43 - H-index, 3.312 - IF 5y, 0.610 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2021
AFD
2021
AFD
MARCINČÁKOVÁ, Dana - BARTKOVSKÝ, Martin - SLANÝ, Ondrej - KLEMPOVÁ, Tatiana - MAKIŠ, Andrej - KORÉNEKOVÁ, Beáta - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír. Chemické zloženie a senzorické vlastnosti prsnej svaloviny kurčiat po skrmovaní fermentovaného produktu a humínových látok [Chemical composition and sensory properties of chicken breast meat after feeding the fermented product and humic substances]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 305-310.
Last database update: 22. 09. 2025 11:26
Number of records in database: 701