Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2018
AFC
2018
AFC
BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MASKAĽOVÁ, Iveta - TIMKOVIČOVÁ LACKOVÁ, Petra - MAČANGA, Ján - ČERTÍK, Milan - MOLNÁR, Ladislav - MARCINČÁK, Slavomír. The use of fermented feed in broiler diet [Využitie fermentovaného krmiva v diete brojlerov]. In: NutriNET 2018 : Proceedings of reviewed scientific papers, May 24-25, 2018, Brno. 1. vyd. Brno : Mendelova univerzita, 2018. 2018. ISBN 978-80-7509-600-5, s. 12-19.
2018
AFC
2018
AFC
KORÉNEKOVÁ, Beáta - PETRÍKOVÁ, Dominika - MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - KLEMPOVÁ, Tatiana. Účinok skrmovania fermentovaného krmiva na priebeh postmortálnych zmien v mäse brojlerových kurčiat [Effect of the feeding fermented feed on the course of the post mortem process in meat of broiler chicken]. In: XLVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin, 17. a 18. října 2018, Brno. 1. vyd. Brno : VFU, 2018. 2018. ISBN 978-80-7305-808-1, CD-ROM, s. 207-210.
2018
AFC
2018
AFC
JEVINOVÁ, Pavlína - REGECOVÁ, Ivana - DEMJANOVÁ, Soňa - PIPOVÁ, Monika - ROBA, Pavol - BARTKOVSKÝ, Martin. Vplyv spôsobu prípravy základnej suspenzie na počet mikromycét vo vajciach [Influence of initial suspension preparation on the count of miromycetes in table eggs]. In: XLVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin, 17. a 18. října 2018, Brno. 1. vyd. Brno : VFU, 2018. 2018. ISBN 978-80-7305-808-1, CD ROM, s. 186-189.
2018
AFD
2018
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - POPELKA, Peter - MAČANGA, Ján - MASKAĽOVÁ, Iveta - KLEMPOVÁ, Tatiana - HUDÁK, Marek - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Fermentované biokrmivá obohatené o významné polynenasýtené mastné kyseliny a betakarotén – vplyv na produkčne parametre brojlerových kurčiat a kvalitu produkovaného mäsa [Fermented bioproducts enriched with important polyunsaturated fattz acids and betacarotene - effect on production parameters of broilers and qualitz of produced chicken meat]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIII : zborník prednášok, medzinárodná vedecká konferencia, 6.-7. september 2018, Košice. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-581-0, s. 115-119.
2018
AFD
2018
AFD
DANIŠOVÁ, Oľga - VALENČÁKOVÁ, Alexandra - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Identifikácia Encephalitozoon cuniculi u sliepok chovaných na konzum [Identification Encephalitozoon cuniculi in chicken to consuption]. In: Infekčné a parazitárne choroby zvierat, 13. – 14. september 2018, Košice : 6. medzinárodná vedecká konferencia: Zborník príspevkov a abstraktov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-583-4, CD ROM, s. 155-157.
2018
AFD
2018
AFD
KORÉNEKOVÁ, Beáta - PETRÍKOVÁ, Dominika - MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - KLEMPOVÁ, Tatiana - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Sledovanie účinku prídavku fermentovaného krmiva na priebeh zrecieho procesu v mäse brojlerových kurčiat plemena Ross [Observation of the fermented feed addition on ripening process in poultry meat of Ross breed]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, CD ROM, s. 140-144.
2018
AFD
2018
AFD
MARCINČÁKOVÁ, Dana - KOSTILNÍKOVÁ, Nikola - JAĎUTTOVÁ, Iveta - MELLEN, Martin - MAČANGA, Ján - BARTKOVSKÝ, Martin - VÁCZI, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Účinok prídavania 1 % humínových látok do kŕmnych zmesí brojlerov na výťažnosť a chemické zloženie mäsa [The effect of 1 % humic acids feed addition on carcass yield and chemical composition of broiler meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, CD ROM, s. 130-134.
2018
AFD
2018
AFD
SKALICKÁ, Magdaléna - KORÉNEKOVÁ, Beáta - PETRÍKOVÁ, Dominika - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin. Vplyv humínových kyselín na minerálne zloženie mäsa kurčiat [Effect of humic acid on the mineral composition of the chickens meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, s. 145-150.
2018
AFD
2018
AFD
MAČANGA, Ján - BARTKOVSKÝ, Martin - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv prídavku 10 0.000000ermentovaného krmiva na senzorické parametre svaloviny brojlerových kurčiat [Effect of addition 10 % of prefermented feed on sensory properties of broiler meat]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, 22.-23. marec 2018, Piešťany. 1. vyd. Nitra : SPU, 2018. 2018. ISBN 978-80-552-1813-7, s. 160-163.
2018
AFD
2018
AFD
BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - HUDÁK, Marek - TUREK, Peter - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv skrmovania 10 0.000000ermentovaného krmiva na profil mastných kyselín a oxidačné zmeny prsnej svaloviny [Effect of feeding of 10 % prefermented feed on fatty acid profile and oxidation changes in chicken breast meat]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, 22.-23. marec 2018, Piešťany. 1. vyd. Nitra : SPU, 2018. 2018. ISBN 978-80-552-1813-7, s. 124-127.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 172
Page 14 / 18